Pozisyon veya İlan Adı
PSG misafir hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

gamzeee

Üye
5 Haz 2024
12
0
0
Arkadaşlar iki gün önce ön değerlendirme linki gönderildi tarafıma ancak sistem hatası verdiği için giriş yapamıyorum. Şirkete mail attım sorunun giderilmesi için dönüş yapılmasını bekliyorum. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu, siz nasıl çözdünüz?

Arkadaşlar iki gün önce ön değerlendirme linki gönderildi tarafıma ancak sistem hatası verdiği için giriş yapamıyorum. Şirkete mail attım sorunun giderilmesi için dönüş yapılmasını bekliyorum. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu, siz nasıl çözdünüz?
Bende de aynı sorun görünüyor düzelmesini bekledim ama olmuyor. Rica etsem mail adresini yazar mısın? Sorunu onlara bildireyim.

Genel Yetenek ve İngilizce İçin geri dönüş alan varmı yoksa herkes ön değerlendirme sorularını tamamlama aşamasında mı ?

bana olumsuz emaili geldi bugün şimdi baktım o sayfada da ön değerlendirme olumsuz yazıyor 🥲
Muhtemelen servis lokasyonu dışındaysanız ondan olmuş olabilir hayırlısı olsun hepimizin hakkında 7 ay diğer firmadan bekledik dönüş bi de şimdi pegasusu ekledik üstüne bekle bekle bakalım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.