Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iki gün önce ön değerlendirme linki gönderildi tarafıma ancak sistem hatası verdiği için giriş yapamıyorum. Şirkete mail attım sorunun giderilmesi için dönüş yapılmasını bekliyorum. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu, siz nasıl çözdünüz?
Arkadaşlar iki gün önce ön değerlendirme linki gönderildi tarafıma ancak sistem hatası verdiği için giriş yapamıyorum. Şirkete mail attım sorunun giderilmesi için dönüş yapılmasını bekliyorum. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu, siz nasıl çözdün
Arkadaşlar iki gün önce ön değerlendirme linki gönderildi tarafıma ancak sistem hatası verdiği için giriş yapamıyorum. Şirkete mail attım sorunun giderilmesi için dönüş yapılmasını bekliyorum. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu, siz nasıl çözdünüz?
Muhtemelen servis lokasyonu dışındaysanız ondan olmuş olabilir hayırlısı olsun hepimizin hakkında 7 ay diğer firmadan bekledik dönüş bi de şimdi pegasusu ekledik üstüne bekle bekle bakalım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.