Ben de aynı şekilde Konak ilçesine bağlı Hatay'ın ana caddesinde oturuyorum, İnönü caddesi. Üçyol-Hatay-Balçova-Narlıdere vs. hattına giden bir servisin bu caddeden geçmemesi imkansız. Ki herkesin yazdığı gibi bize gelen davet mailinde de bugün yapılan sunumda da sadece ilçelerden bahsedildi, anlaşılan şey tamamen bu ilçelerde olmanın yeterli olacağıydı ki servis işi de böyledir. Her ilçeye gidemezsiniz ama bir ilçeye gidiyorsanız personele göre servis rota çizer. Alınacak 5-10-20 farketmez bir grup insan sonuçta servis rotası ayarlanabilirdi de. Herkese aynı şekilde İstanbul'un önerilmesi de mantığa baya aykırı akla farklı şeyler getiriyor. Acaba yarın gidip orda da durumdan bahsetsek mi ?

Neredeyse bir günümüz gitti bu mail için mi zamanımızı harcadık?
Ya gerçekten vakit kaybı işin kötü yanı
Ben de aynı şekilde Konak ilçesine bağlı Hatay'ın ana caddesinde oturuyorum, İnönü caddesi. Üçyol-Hatay-Balçova-Narlıdere vs. hattına giden bir servisin bu caddeden geçmemesi imkansız. Ki herkesin yazdığı gibi bize gelen davet mailinde de bugün yapılan sunumda da sadece ilçelerden bahsedildi, anlaşılan şey tamamen bu ilçelerde olmanın yeterli olacağıydı ki servis işi de böyledir. Her ilçeye gidemezsiniz ama bir ilçeye gidiyorsanız personele göre servis rota çizer. Alınacak 5-10-20 farketmez bir grup insan sonuçta servis rotası ayarlanabilirdi de. Herkese aynı şekilde İstanbul'un önerilmesi de mantığa baya aykırı akla farklı şeyler getiriyor. Acaba yarın gidip orda da durumdan bahsetsek mi ?
Bende oraya gitmeyi düşündüm ama gitsek bile kimle iletişime geçebiliriz ki geliştirirler gibime geliyor ki bu daha sinir bozucu olur

Benim de gitmekten emin olmamama tek sebep o. Gidersek geçiştirileceğiz muhtemelen. Bu redleri yapmaya yetkili olan servis şöförleri orada olmayacak. Muhtemelen bugün anlatan hanımefendi olacak o da İzmirli değil, dinleseler bile derdi anlayıp yardımcı olamazlar gibi geliyor. Yine de bi umut ve emeğe yazık olmasına karşı bi şey yapabilir miyim düşüncesiyle aklıma geliyor gitme işi

Gitme şansın varsa git istersen benim biraz ters kalıyor aynı zamanda oruçlu halde boş yere efor sarfetmek istemiyorum açıkçası merak ettiğim başka bir konu mail herkese aynı saate mi geldi bana ve arkadaşıma tam olarak 18.35 dk sina kadar aynı geldi

Bana da 18.35te geldi. Otomatik mail mi bu acaba direkt bugün orda olan 120-130 kişinin tamamına aynı mail gitmiş olabilir mi

Bana da 18.35te geldi. Otomatik mail mi bu acaba direkt bugün orda olan 120-130 kişinin tamamına aynı mail gitmiş olabilir mi
Zaten isim de yazmiyor direkt adayımız diye hitap etmişler diğer hava yollarından daha oncede email aldım hepsi adımla hitap etmişlerdi cidden işin içinde bir hinlik var gibi

Burda bahsedilen adresler uymuyorsa zaten kimin uyabilir ki orda. Linkedinde de gördüm yine Konak ilçesine bağlı cadde üzeri olan, Bornova’da olan, Karabağlar’da olan vs hep red. Kimsenin adresinin uyduğunu sanmıyorum

Benim de gitmekten emin olmamama tek sebep o. Gidersek geçiştirileceğiz muhtemelen. Bu redleri yapmaya yetkili olan servis şöförleri orada olmayacak. Muhtemelen bugün anlatan hanımefendi olacak o da İzmirli değil, dinleseler bile derdi anlayıp yardımcı olamazlar gibi geliyor. Yine de bi umut ve emeğe yazık olmasına karşı bi şey yapabilir miyim düşüncesiyle aklıma geliyor gitme işi
Gidecek misiniz

Ben gittim durumu anlattım çok saçma bir şekilde geri gönderdiler. Bina kontrolü yapılıyor ve 5 dk yürüme mesafesinde değilse eleniyorsunuz dediler. Baştan daha adaletli olabilirdi süreç, emeğimize yazık

• Like
Tepkiler: matmazel35
Bu yorumu görmeden çıktım yola ben de 5 dkya ordayım boşa gidiyomuşum. Ben de sorayım yine de ne diyecekler bakalım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.