Birazdan bu olay üzerine Instagram üzerinden bir post paylaşacağız. Dilerseniz yorumlarda veya beğenilerde buluşup sesinizin daha çok çıkmasını sağlayabilirsiniz. Sesinizi duyurmak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya her zaman hazırız. Hepinize iyi forumlar dileriz.

Birazdan bu olay üzerine Instagram üzerinden bir post paylaşacağız. Dilerseniz yorumlarda veya beğenilerde buluşup sesinizin daha çok çıkmasını sağlayabilirsiniz. Sesinizi duyurmak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya her zaman hazırız. Hepinize iyi forumlar dileriz.
Bir sonuç olacağını sanmıyorum çünkü yarın kurul mülakatı var ama yinede teşekkürler

İzmir istasyonu için aslında güzergahları da belirten ilan açıldığı dönemsel ve bugün sınav için çağrıldı yerinde yazılı sınav için genel yetenek ve İngilizce yine sunum dinlendi ve daha sonrasında sınava girildi bugün muhakkak geri dönüş yapacağız denildi ben şu an havalimanında üç durak yakın bir mesafedeyim ama bana gelen mail güzergahın uygun olmadığı ile alakalı zaten Gaziemir geçmeden belirtikeb güzergahlara zaten ulaşamaz Karabağlar vs de güzergah olarak bekletilmişti nasıl güzergah denilebilir aklım almıyor. Ben maile yanıt verdim ama bakalım..

Birazdan bu olay üzerine Instagram üzerinden bir post paylaşacağız. Dilerseniz yorumlarda veya beğenilerde buluşup sesinizin daha çok çıkmasını sağlayabilirsiniz. Sesinizi duyurmak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya her zaman hazırız. Hepinize iyi forumlar dileri

Bir sonuç olacağını sanmıyorum çünkü yarın kurul mülakatı var ama yinede teşekkürler
Kurula çağrılan oldu mu acaba

İzmir'de tüm servis güzergahlarının geçtiği ÇOK MERKEZİ bir yerde oturuyorum. Sunumda servis güzergahı hakkında birkaç uyarı yapılınca ikinci evimin adresini de yazmaya karar verdim. O evim de oldukça merkezi bir noktada. Bugün servis güzergahında bulunmadığım için mülakata çağırılmayacağımla alakalı bir e-posta aldım. Eğer bu adreslerden servis geçmiyorsa Pegasus'un servisi nereden geçiyor oldukça merak ediyorum. "İstanbul Sabiha Gökçen'de çalışmayı düşünüyorsanız sizi İstanbul'da kurul mülakatına davet ediyoruz" demek işgüzarlık. İstanbul'a taşınabilecek imkanda olan bir kişi zaten sizin İzmir'de servis güzergahlarınızın geçtiği bir noktaya kolaylıkla taşınabilir (bu bilgiye sahip olmak için emlak sektöründe çalışmanıza da gerek yok). Pegasus İK'dan daha profesyonel bir işe alım süreci yürütmelerini beklerdim. Sınava girerken kimlik/fotoğraf kontrolü bile yapılmadı, benim yerime kolaylıkla başka biri sınava girebilirdi. Sorular oldukça kolaydı, lise düzeyinde bile değildi. İşe alım sürecinde daha şeffaf olmalarını ve servis güzergahlarını açık bir şekilde paylaşmalarını talep ediyorum.

13.03 tarihinde ingilizce ve genel yetenek sınavlarına girdim. İkametgah adresim buca olmasına rağmen ve sınavlardan geçmiş olmama rağmen bana şu şekilde bir mail geldi, İstanbul’a taşınmanız durumunda Sabiha gökçen havalimanı için süreciniz bir sonraki aşama olan kurul mülakatı ile devam edecektir tarzında mail geldi. Ben Buca’da oturup neden elendiğimi halen anlamış değilim, bize bilgilendirme sunumu yaparken belirtilen lokasyonlar dışında kalan yerlerin kabul edilmeyeceğini ve eğer dışında kalan yerlerden gelen insanlar var ise o anda taşınabilirlik durumu için başka bir adres yazmalarını istediler, ama örnek veriyorum Buca içerisinde şu mahalle servis güzergahına dahil değildir diye bir uyarıda bulunmadılar. Bu uyarıda bulunsalardı zaten ben gidip taşınabilirlik adresimi başka bir yere aldırabilirdim ve sürecime devam edebilirdim. İnsanların hakkını yediklerini düşünüyorum, ben gibi bir çok kişi büyük umutlarla geldi. Sunumun en başında İzmir için adres bilgisinin önemli olduğunu belirttiler, madem bu kadar önemli, o zaman insanlara şu mahalleler olmaz diye bilgilendirme geçilmesi gerekiyor. İnsanlara bunun bilgisi verilmeden, başarılı olmalarına rağmen elenmesini doğru bir davranış olarak bulmuyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.