Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Savaşın havacılık sektörüne olan olumsuz etkilerinin elbette herkes gibi biz de farkındayız. Ancak en azından bizler gibi 'yedek' statüsünde bekletilen adaylara; mevcut haberlerin bizleri kapsayıp kapsamadığına dair resmi bir bilgilendirme maili atılmasını beklerim.

Böylece biz de kendimizi avutmak ya da belirsizlikle vakit kaybetmek yerine, önümüzü görebilir ve kendimize yeni bir yol haritası çizebiliriz. Belirsizlik, olumsuz bir cevaptan daha yorucu bence.

Umarım tüm bu söylediklerimiz boşa çıkar ve eğitimlerde denk gelip bu mevcut durumu inş. gülerek anımsarız arkadaşlar.

Hepimiz için hayırlısı olsun bakalım.
çok haklısınız ama bence bizi bünyeye katmadıkları ve cadet gibi sıcak şekilde aktif işleyen bi süreç olmadığından dönüt verilmesi gerekli grupta görmüyorlar maalesef ben bu belirsizlikten çıkaracaklarını sanmıyorum şu saatten sonra çağırırlarsa sürpriz olur çağırmazlarsa şaşırmayız temelde tanıșabilmek dileğiyle hepinizle

• Like
Tepkiler: kittycatlover
Savaşın havacılık sektörüne olan olumsuz etkilerinin elbette herkes gibi biz de farkındayız. Ancak en azından bizler gibi 'yedek' statüsünde bekletilen adaylara; mevcut haberlerin bizleri kapsayıp kapsamadığına dair resmi bir bilgilendirme maili atılmasını beklerim.

Böylece biz de kendimizi avutmak ya da belirsizlikle vakit kaybetmek yerine, önümüzü görebilir ve kendimize yeni bir yol haritası çizebiliriz. Belirsizlik, olumsuz bir cevaptan daha yorucu bence.

Umarım tüm bu söylediklerimiz boşa çıkar ve eğitimlerde denk gelip bu mevcut durumu inş. gülerek anımsarız arkadaşlar.

Hepimiz için hayırlısı olsun bakalım.
Yedek olarak bekleyip bu durumla alakalı mail atan oldu mu acaba

Geçen sene alımları başlatmadan önce yeni ilanlar geleceğini paylaşmıştı TK, belki yine yakın bir süreçte net bir açıklama gelir ama bu da en iyi ihtimalle Haziranı bulur gibi sanki..

Belki atanlar olmuştur ama muhtemelen durumla alakalı net olmayan ve yüzeysel bir cevap almışlardır diye düşünüyorum. Ben böyle düşündüğüm için mail atmayı hiç düşünmedim açıkçası.
Haklısınız çok yüzeysel oluyor cevapları

• Like
Tepkiler: MustiKml
çok haklısınız ama bence bizi bünyeye katmadıkları ve cadet gibi sıcak şekilde aktif işleyen bi süreç olmadığından dönüt verilmesi gerekli grupta görmüyorlar maalesef ben bu belirsizlikten çıkaracaklarını sanmıyorum şu saatten sonra çağırırlarsa sürpriz olur çağırmazlarsa şaşırmayız temelde tanıșabilmek dileğiyle hepinizle
Muhtemelen dediğiniz gibidir ve evet bu saatten sonra çağırılırsak gerçekten çok büyük bir sürpriz olur gibi hepimize. Bir umut!

Geçen sene alımları başlatmadan önce yeni ilanlar geleceğini paylaşmıştı TK, belki yine yakın bir süreçte net bir açıklama gelir ama bu da en iyi ihtimalle Haziranı bulur gibi sanki..
Ekim ayında bir değerlendirmeleri oluyor ona göre bir yol o gün çizerler belki belli olur sonumuz

İştirakler icin ne dusunuyosunuz? Ajette de boyle olur mu? Kapsamiyor demisler ama anlayamadim ajet filo genisletiyor
Ama AJet yedek olarak ayırdığı adaylarına süre sınırı belirlemedi o yüzden içiniz rahat olsun Thy için ‘katılmış olduğunuz süreçler 1 yıl geçerlidir’ şekilinde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.