Hocam merhaba mail ilettiniz mi acaba konuyla ilgili
evet hocam. adına bağımsız olarak çalıştığım şirketle olan yazışmalarımı da ekleyerek problemi detaylıca anlattığım bi metin ilettim, ertesi gün "geri bildiriminiz için teşekkür ederiz" şeklinde bi dönüş aldım. sanırım çözdük, beğenmeseler belirtirlerdi diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: kcrew
evet hocam. adına bağımsız olarak çalıştığım şirketle olan yazışmalarımı da ekleyerek problemi detaylıca anlattığım bi metin ilettim, ertesi gün "geri bildiriminiz için teşekkür ederiz" şeklinde bi dönüş aldım. sanırım çözdük, beğenmeseler belirtirlerdi diye düşünüyorum
Hocam çok sevindim inş benimde sıkıntısız gider. Benim çıkış kodum 4 elimde referans mektubum var zaten açıklama da yazarım istendiği takdirde

Hocam çok sevindim inş benimde sıkıntısız gider. Benim çıkış kodum 4 elimde ******** mektubum var zaten açıklama da yazarım istendiği takdirde
inşallah hocam, refeerans mektubunuz varsa bi problem olmaz sanmıyorum. açıklama istendiği takdirde de kendinizi güzelce ifade edersiniz zaten

• Like
Tepkiler: kcrew
yok hocam kuruldan sonra istedi fakat henüz iş teklifi almadım
merhabalar, merak ettim ben de öğrenciyken yazın bir işte çalışıyorum ve sgk ya 01 kodu ile çıkış yapmışlar sizin gibi, dönemsel bişeydi zaten. benden de sizin gibi ıslak imzalı belge isterler mi

Sadece senin için örnek …… …… adlı şahısın ../../…. Tarihinden verilin işten çıkış kodu şirketimizce yanlış verilmiştir .. kodu ile değişmesini talep ediyoruz şeklinde bir yazı yeterli olacaktır ben öyle yaptım kabul oldu ama çalıştığın şirket batmışsa şirketten halen yetkili biri varsa onunla konuşup ondan bu kağıdı imzalı bir şekilde alabilir misin bilmiyorum
Merhabalar,

Siz onlardan dilekçeyi alıp kendiniz mi götürdünüz ? Önce sistemden değiştirip sonra kendilerinin dilekçe götürmesi gerekiyor gibi okudum.
Bende 3 haftadır mülakat sonucu bekliyordum, dün mail geldi kodlarınızı değiştirin veya mektup alın diye.
Sürecim devam ediyor mu yoksa değiştirene kadar durdurulmuş mu oldu ? Çünkü olumlu-olumsuz bir şey yazmamışlar mailde erken aksiyon alabilmeniz için hatırlatma yazmışlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.