svcnozk

Üye
16 Nis 2024
39
6
35
Merhaba 4 nolu işten çıkış kodu ile ilgili sorun yaşayan oldu mu olduysa nasıl bir çözüm yolu izlediniz ? Aynı şekilde 22 kod sıkıntı yaratıyor mu?

4 kodu ile ilgili sıkıntı yaşayan bir öğrencim oldu, rferans mektubu talep ediyor thy zaten. Fakat olumsuz sonuçlandı kurul mülakatı referans mektubu iletildikten sonra. Böyle bir kaç örnek daha var. Prosedür olarak kodu değerlendirmeye alıyorlarmış gibi görünüyorlar ama bence adayları eliyorlar gibi geldi. Aynı şekilde 22 kodu için de rferans mektubu talep edeceklerdir

4 kodu ile ilgili sıkıntı yaşayan bir öğrencim oldu, rferans mektubu talep ediyor thy zaten. Fakat olumsuz sonuçlandı kurul mülakatı ******** mektubu iletildikten sonra. Böyle bir kaç örnek daha var. Prosedür olarak kodu değerlendirmeye alıyorlarmış gibi görünüyorlar ama bence adayları eliyorlar gibi geldi. Aynı şekilde 22 kodu için de rferans mektubu talep edeceklerdir

Hemen hemen bir çok insanda 4 kodu mevcut kaldı ki çok masum ve makul bir kod bu koddan elendiklerine eminmisiniz amaçları elemek olsa neden referans mektubu istesinler

Masum bir kod olarak değerlendiriyor olsalardı şayet "..daha önce fesih yoluyla işten çıkarılmamış olmak" gibi bir ibare eklemezlerdi iş başvuru koşullarına.
Bizim algımızın önemi yok onlar için, onların nasıl algıladığına göre kendimizi yapılandırıyoruz zaten.
Halihazırda başvuru koşullarında böyle fesih durumu yaşamış insanı istemediklerini, kabul etmediklerini, şartlarına uymadığını açıkça söylüyorlar. İnsanlar yine de sürece giriyor. Zaman ve emek harcıyor insanlar. Fakat şirketin İnsan Kaynaklarını da meşgul ediyorlar. Bu yüzden eleniyor adaylar, yine de referans mektubu istemelerinin ben büyük bir incelik olarak görüyorum ama bu işe yarayacağından değil.

Masum bir kod olarak değerlendiriyor olsalardı şayet "..daha önce fesih yoluyla işten çıkarılmamış olmak" gibi bir ibare eklemezlerdi iş başvuru koşullarına.
Bizim algımızın önemi yok onlar için, onların nasıl algıladığına göre kendimizi yapılandırıyoruz zaten.
Halihazırda başvuru koşullarında böyle fesih durumu yaşamış insanı istemediklerini, kabul etmediklerini, şartlarına uymadığını açıkça söylüyorlar. İnsanlar yine de sürece giriyor. Zaman ve emek harcıyor insanlar. Fakat şirketin İnsan Kaynaklarını da meşgul ediyorlar. Bu yüzden eleniyor adaylar, yine de ******** mektubu istemelerinin ben büyük bir incelik olarak görüyorum ama bu işe yarayacağından değil.
Merhaba bu yazıyı okuyunca tekrar başvuru şartlarına baktım da
1. Daha önce görev aldığı kuruluşlardan disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak
2. Daha önce Türk Hava Yolları ve iştirakleri ile diğer iş yerlerinden fesih, devamsızlık, sağlık veya disiplinsizlik gibi nedenlerle ayrılmamış olmak
Diye şart yazmışlar

Halihazırda başvuru koşullarında böyle fesih durumu yaşamış insanı istemediklerini, kabul etmediklerini, şartlarına uymadığını açıkça söylüyorlar. İnsanlar yine de sürece giriyor. Zaman ve emek harcıyor insanlar. Fakat şirketin İnsan Kaynaklarını da meşgul ediyorlar. Bu yüzden eleniyor adaylar, yine de ******** mektubu istemelerinin ben büyük bir incelik olarak görüyorum ama bu işe yarayacağından değil.
Merhaba bu durumda kimse kabul edilmiyor mu bilginiz var mı

4 koduyla şuan eğitimde olanlar var bu konu daha önce konuşulmuştu
Bu harika haber bence çünkü benim eski çalıştığım firma konkordato ilan etmiş ve bu süreçte birçok çalışan arkadaşımı işten çıkarmışlar türkiye de bu tarz haksızlıklar çok yapılıyor maalesef

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.