Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

fatoss

Üye
25 Kas 2025
34
22
5
Meslek
Kabin
Merhabalar, şehir dışı gelecek olanlar için semt öneriniz var mı? 15 Aralık'ta eğitime başlayacağım hem eğitim hem de iş başlangıcı sonrası hangi semtlerden birini tercih edebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏

Merhaba ben de taşınacağım. Arnavutköy, başakşehir, küçükçekmece semtlerinden ev bakıyorum. Semtler konusunda bilgim yok sadece havaalanına mesafeye bakıyorum. Daha önce taşınmış olanlar ya da istanbulda yaşayanlar nasıl bir tavsiye verirsiniz bizlere? Teşekkürler

• Like
Tepkiler: fatoss
Merhaba, Önümüzdeki aylarda halkalı'ya havalimanı metrosu açılacak. Hem marmarayla şehir merkezine kolay gidersiniz hemde havalimanına. Kiralarda nispeten daha uygun.

• Like
Tek metroyla direk gitme imkani olarak Kağıthane Alibeyköy düşünülebilir suan için , ama acilacak olan yeni metrolar var , araba alma yada kullanma imkanı olanlar için Başakşehir hem sakin hem nezih hemde 20- dk mesafededir , Arnavutköy ise en yakın olan gelişmekte olan bir ilçedir nispeten biraz daha az gelişmiş diğer ilçelere göre diyebiliriz .

• Like
eğer arabanız yoksa gayrettepe-havalimanı metrosunun geçtiği duraklardaki ilçelere bakabilirsiniz. kağıthane, göktürk gibi.

• Like
eğer arabanız yoksa gayrettepe-havalimanı metrosunun geçtiği duraklardaki ilçelere bakabilirsiniz. kağıthane, göktürk gibi.
Servis hizmeti yok mu acaba? Yani zaten kalacağımız yerlerden bizleri alacak olan bir servisleri yok muydu ? Ev bakarken havalimanına ulaşım olup olmadığına dikkat etmemiz gerekir mi yine de anlayamadım ben yardımcı olabilir misiniz?

Servis hizmeti yok mu acaba? Yani zaten kalacağımız yerlerden bizleri alacak olan bir servisleri yok muydu ? Ev bakarken havalimanına ulaşım olup olmadığına dikkat etmemiz gerekir mi yine de anlayamadım ben yardımcı olabilir misiniz?
Thy için konuşuyorsak , bildigim kadariyla gündüz uçuşlarında servis yok gece için var

Ben de şu anda ev arıyorum. Halkalı'ya metro birkaç ay içinde açılacak deniyor. Aklımda Halkalı var. Onun dışında havaist kullanılabilir pek çok ilçeden. Beylikdüzünde, bahçeşehirde ve başakşehirde çok fazla ikamet eden hava personeli var diye duydum. Havaist ile ulaşım süreleri hakkında net bir bilgim henüz yok. Bu semtlerde yaşayan ve havaist kullananlar buradan bilgi verebilirse çok sevinirim 🙏🏻

Ben de şu anda ev arıyorum. Halkalı'ya metro birkaç ay içinde açılacak deniyor. Aklımda Halkalı var. Onun dışında havaist kullanılabilir pek çok ilçeden. Beylikdüzünde, bahçeşehirde ve başakşehirde çok fazla ikamet eden hava personeli var diye duydum. Havaist ile ulaşım süreleri hakkında net bir bilgim henüz yok. Bu semtlerde yaşayan ve havaist kullananlar buradan bilgi verebilirse çok sevinirim 🙏🏻
açılmamış bir metroya güvenerek halkalıdan ev bakmanızı şahsen önermem çünkü her metro için vakit veriyorlar ama o vakitte açılmıyor. m5 sultanbeyli uzatması bunun için bir örnek. ben kağıthanede yaşıyorum ve iga’ya ulaşımım raylı sistem ile çok kolay. yakınımda m11 var istersem ona biniyorum ve iga’ya ulaşıyorum. m2 tarafına daha çok yakınım m2’ye binip gayrettepede iniyorum m11 aktarması yapıyorum ve iga’ya ulaşıyorum. biraz daha ileri yürüsem havaist kalkıyor ona biniyorum yine iga’ya ulaşıyorum. yani demek istediğim ulaşım açısından kağıthane’yi tercih edebilirsiniz 🙏🏻

• Like
Tepkiler: ztr17 ve fatoss
Merhabalar, şehir dışı gelecek olanlar için semt öneriniz var mı? 15 Aralık'ta eğitime başlayacağım hem eğitim hem de iş başlangıcı sonrası hangi semtlerden birini tercih edebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏
Eğitim nerede olucak yeni havalimanında mı yoksa Atatürk mü ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.