Servis hizmeti yok mu acaba? Yani zaten kalacağımız yerlerden bizleri alacak olan bir servisleri yok muydu ? Ev bakarken havalimanına ulaşım olup olmadığına dikkat etmemiz gerekir mi yine de anlayamadım ben yardımcı olabilir misiniz?eğer arabanız yoksa gayrettepe-havalimanı metrosunun geçtiği duraklardaki ilçelere bakabilirsiniz. kağıthane, göktürk gibi.
Thy için konuşuyorsak , bildigim kadariyla gündüz uçuşlarında servis yok gece için varServis hizmeti yok mu acaba? Yani zaten kalacağımız yerlerden bizleri alacak olan bir servisleri yok muydu ? Ev bakarken havalimanına ulaşım olup olmadığına dikkat etmemiz gerekir mi yine de anlayamadım ben yardımcı olabilir misiniz?
açılmamış bir metroya güvenerek halkalıdan ev bakmanızı şahsen önermem çünkü her metro için vakit veriyorlar ama o vakitte açılmıyor. m5 sultanbeyli uzatması bunun için bir örnek. ben kağıthanede yaşıyorum ve iga’ya ulaşımım raylı sistem ile çok kolay. yakınımda m11 var istersem ona biniyorum ve iga’ya ulaşıyorum. m2 tarafına daha çok yakınım m2’ye binip gayrettepede iniyorum m11 aktarması yapıyorum ve iga’ya ulaşıyorum. biraz daha ileri yürüsem havaist kalkıyor ona biniyorum yine iga’ya ulaşıyorum. yani demek istediğim ulaşım açısından kağıthane’yi tercih edebilirsinizBen de şu anda ev arıyorum. Halkalı'ya metro birkaç ay içinde açılacak deniyor. Aklımda Halkalı var. Onun dışında havaist kullanılabilir pek çok ilçeden. Beylikdüzünde, bahçeşehirde ve başakşehirde çok fazla ikamet eden hava personeli var diye duydum. Havaist ile ulaşım süreleri hakkında net bir bilgim henüz yok. Bu semtlerde yaşayan ve havaist kullananlar buradan bilgi verebilirse çok sevinirim![]()
Eğitim nerede olucak yeni havalimanında mı yoksa Atatürk mü ?Merhabalar, şehir dışı gelecek olanlar için semt öneriniz var mı? 15 Aralık'ta eğitime başlayacağım hem eğitim hem de iş başlangıcı sonrası hangi semtlerden birini tercih edebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.