olumlu gibi duruyor ama harekat memurluğu için kendilerince bir havuz oluşturuyor gibiler. yani önününze arkanızda ne kadar insan bilemediğimizden net bir şey düşünmek sağlıklı durmuyor. yine de duruma olumsuz yaklaşmamaya çalışın uzun sürede de döneseler olumlu dönüş alan çok aday oldu.
Bugün harekat içinde mülakata girenler vardı

Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben şubatın son haftası yerinde ingilizce sınavına girmiştim. Dün geri dönüş sağladılar. Kurul sınavında ne soruyorlar acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar kurul mülakatı nerede yapılıyor bilgisi olan var mı çağrıldım fakat mesaj gelmedi

Benimki 5-6 dakika sürdü Türkçe çok sordular ama İngilizce olarak sadece kendini tanıt ve önceki işinde neler yapıyordun diye sordular sonra bitti zaten genel olarak güzel geçti çok kısa sürmesine şaşırdım
Benim de oyleydi ayni sorular ingilizcede

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.