Mülakata girenler nasıl geçti

Benim mülakat direkt İngilizce oldu öyle başladı ve benim için yeterli dedi hanımefendi beklediğimden kısa sürdü

Türkçe sadece işi biraz anlattılar

Sonra oradaki beyefendi bana hareket memurluğunu ister misin dedi

Bu olumlu mudur sizce

Mülakat bana kısa geldi epey normal mi çünkü beklerken daha uzun kalanlar vardı

Benim mülakat direkt İngilizce oldu öyle başladı ve benim için yeterli dedi hanımefendi beklediğimden kısa sürdü

Bu olumlu mudur sizce

normaldir çoğu kişinin çok kısa sürmüş, olumlu gibi gözüküyor umarım olumlu sonuç alırsınız.

Bu olumlu mudur sizce

size mülakkatta neler sordular paylaşabilir misiniz

Bu olumlu mudur sizce

Benim mülakatımı özetlemişsin resmen . 5 hafta önce girdim ben dönüş almadım henüz. İngilizcen nasıl akıcı konuşabiliyor musun b2-c1 seviyesinde .

size mülakkatta neler sordular paylaşabilir misiniz
Direkt İngilizce başlayacağız dediler

Kendini tanıt dediler bende başladım okulumdan, sonra çalıştığım işten bahsettim biraz karşılıklı konuşma oldu sonra hanımefendi yeterli benim için bu kadar dedi. Ve yanındaki beyefendi de uçuş hareket memurluğu düşünüp düşünmediğimi sordu.

Bu olumlu mu olduğuna işaret ediyor acaba

• Like
Tepkiler: cenazederekteyim
Benim mülakatımı özetlemişsin resmen . 5 hafta önce girdim ben dönüş almadım henüz. İngilizcen nasıl akıcı konuşabiliyor musun b2-c1 seviyesinde .
İngilizcem iyi zaten karşılıklıda biraz konuştuk pek uzun tutmadı yanındakine dönüp benim için yeterli dedi ne dersin adamda evet dedi

Sonra adam bana hareket memuru olmak ister misin dedi biraz konuştuk sonra bitti

Direkt İngilizce başlayacağız dediler

Kendini tanıt dediler bende başladım okulumdan, sonra çalıştığım işten bahsettim biraz karşılıklı konuşma oldu sonra hanımefendi yeterli benim için bu kadar dedi. Ve yanındaki beyefendi de uçuş hareket memurluğu düşünüp düşünmediğimi sordu.

Bu olumlu mu olduğuna işaret ediyor acaba
olumlu gibi duruyor ama harekat memurluğu için kendilerince bir havuz oluşturuyor gibiler. yani önününze arkanızda ne kadar insan bilemediğimizden net bir şey düşünmek sağlıklı durmuyor. yine de duruma olumsuz yaklaşmamaya çalışın uzun sürede de döneseler olumlu dönüş alan çok aday oldu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.