Yok hastalik falan e devlet tek mahkeme görünüyor ama sabıka kaydı falan tertemiz
İşçi mahkeme tazminatı

Bana böyle msj gelmişti herşeyi teslim ettim
Sn. Tarafınızdan istenen İşe giriş belgelerinin sağlık evrakları ile birlikte 01.04.2024 tarihinde aşağıda belirtilen adrese İnsan Kaynakları Birimine teslim etmeniz durumunda 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır. Belgelerinizin Karo Barkotlu olmasına dikkat etmenizi, İşe giriş dosyasınız' da 1 Adet kimlik fotokopisi, 1Adet İkametgah ile resimlerin ilk sayfada ayrıca beyan etmenizi rica ederiz.
Adres. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Blokları A1 Blok Kat 1 Yeşilköy İstanbul B234
Sana dönüş geldimi eğitim ile ilgili
görmedim mesajınızı bugün eğitime başladık. İsminiz soy isminiz çok tanıdık geldi belki de listede olabilirsiniz erken görsem bakardım. İdtmye gidip sormanız lazım eğitiminiz yanmasın

Moderatör tarafında düzenlendi:
görmedim mesajınızı bugün eğitime başladık. İsminiz soy isminiz çok tanıdık geldi belki de listede olabilirsiniz erken görsem bakardım. İdtmye gidip sormanız lazım eğitiminiz yanmasın
Sözleşme vs imzaladiniz mi? Sigortaniz girildi mi? Neler oldu? Özet gecebilir misiniz? Harekattayım 15 inde baslayacagim

Giittik öğrendim beni ayın 15 da eğitime yazmışlar haber gelicek diye diye yolladılar beni umarım doğrudur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.