b747sevdalısı
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sağlık raporlarını teslim edip, eğitim bilgisi için haber bekleyenler varsa; bu konu başlığı altında haberleşelim
Aranıcaksınız dendiSize söylemediler mi ne zaman başlayacağınj
Banada aynısı dendi yarın sabah gidip bilgi almayı düşünüyorumAranıcaksınız dendi
Bana da aynısını söylediler. Bizi bilgilendirebilir misiniz eğer giderseniz lütfenBanada aynısı dendi yarın sabah gidip bilgi almayı düşünüyorum
Bilgi alırsanız haber verir misiniz burdanBanada aynısı dendi yarın sabah gidip bilgi almayı düşünüyorum
eğitim süresi ne kadar biliyor musunuz?Ben de aynı şekilde öyle düşünüyorum. Sezon başladı çünkü geçe bırakmak istemiyorlar eğitimi
1 ay normal 1 ay sahada eğitim veriyorlar24-25 gün diyen çok vardı ama emin değilim
Çok fazlaymış. Peki maaş alınıyor mu yoksa sadece sigorta girişi mi yapılıyor1 ay normal 1 ay sahada eğitim veriyorlar
Bilgim yok mülakat kısmında bunu konuşmuştuk ordan biliyorum, maas verilmeme ihtimali yok tam verilmese bile minimum asgari ücreti zaten devlet destekli veriyor egitim sirasindaÇok fazlaymış. Peki maaş alınıyor mu yoksa sadece sigorta girişi mi yapılıyor
Merhaba acaba sözlü mülakatta neler soruldu söyleyebilir misiniz ?MBilgim yok mülakat kısmında bunu konuşmuştuk ordan biliyorum, maas verilmeme ihtimali yok tam verilmese bile minimum asgari ücreti zaten devlet destekli veriyor egitim sirasinda
Mülakata girer girmez ben harekat harici istemiyorum bu sebeple zamanınızı çalmak istemem böyle bir ihtimal yoksa çıkayım dedim, ihtimal varmış o şekilde devam ettik mülakata. Bu sebeple sizin gireceğiniz yhm mülakatı konusunda pek sağlıklı yönlendirmeyebilirim. Verebileceğim bilgi olarak 3 kişilerdi ve ilk ingilizce speakingle başladık, daha sonra diğer 2 ik görevlisiyle devam ettik. Sohbet havasındaydı, bence diksiyonunuz hazırcevaplığınız ve güler yüzlülüğünüze odaklanınMerhaba acaba sözlü mülakatta neler soruldu söyleyebilir misiniz ?
Çok teşekkür ederimMülakata girer girmez ben harekat harici istemiyorum bu sebeple zamanınızı çalmak istemem böyle bir ihtimal yoksa çıkayım dedim, ihtimal varmış o şekilde devam ettik mülakata. Bu sebeple sizin gireceğiniz yhm mülakatı konusunda pek sağlıklı yönlendirmeyebilirim. Verebileceğim bilgi olarak 3 kişilerdi ve ilk ingilizce speakingle başladık, daha sonra diğer 2 ik görevlisiyle devam ettik. Sohbet havasındaydı, bence diksiyonunuz hazırcevaplığınız ve güler yüzlülüğünüze odaklanın
Sn. Tarafınızdan istenen İşe giriş belgelerinin sağlık evrakları ile birlikte 01.04.2024 tarihinde aşağıda belirtilen adrese İnsan Kaynakları Birimine teslim etmeniz durumunda 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır. Belgelerinizin Karo Barkotlu olmasına dikkat etmenizi, İşe giriş dosyasınız' da 1 Adet kimlik fotokopisi, 1Adet İkametgah ile resimlerin ilk sayfada ayrıca beyan etmenizi rica ederiz.Arkadaşlar sağlık raporlarını teslim edip, eğitim bilgisi için haber bekleyenler varsa; bu konu başlığı altında haberleşelim
Bana böyle msj gelmişti herşeyi teslim ettimBen bugün evrakları teslim ettim. Mülakat mesajımda 3 nisanda eğitim var yazıyor ama saat kaçta nerede yazmıyor. Bugün sordum aranacaksınız bilgi verecek arkadaşlar dediler. Yarın bilgi verirler diye düşünüyorum çünkü eğitim bu çarşamba…
Bende de aynı durum oldu dün TGS sitesinden iletişim formu yolladım bu sabah aradılar sağlık yüzünden olumsuz olmuş. Öğleden sonra gidip konuşacağım neden olumsuz diye. Sizin bir hastalığınız var mıydıSn. Tarafınızdan istenen İşe giriş belgelerinin sağlık evrakları ile birlikte 01.04.2024 tarihinde aşağıda belirtilen adrese İnsan Kaynakları Birimine teslim etmeniz durumunda 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır. Belgelerinizin Karo Barkotlu olmasına dikkat etmenizi, İşe giriş dosyasınız' da 1 Adet kimlik fotokopisi, 1Adet İkametgah ile resimlerin ilk sayfada ayrıca beyan etmenizi rica ederiz.
Adres. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Blokları A1 Blok Kat 1 Yeşilköy İstanbul B234
Banada ayın 3 işe girişiniz yapılacak dediler msj ve aramadilar henüz bu şekilde olan varmı