TGS Ist Tgs Yhm Ve Harekat Eğitim Bilgilendirmesi Bekleyenler

• Konbuyu başlatan b747sevdalısı
  • Başlangıç tarihi
b747sevdalısı

b747sevdalısı

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sağlık raporlarını teslim edip, eğitim bilgisi için haber bekleyenler varsa; bu konu başlığı altında haberleşelim

Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Size söylemediler mi ne zaman başlayacağınj

F

flyby

HavaPersonel.Com
Bugün evrakları teslim ettik. Aranıcaksınız dediler. Çok yoğunluk vardı gün vermediler

H

Hüzünlükek

HavaPersonel.Com
Ben bugün evrakları teslim ettim. Mülakat mesajımda 3 nisanda eğitim var yazıyor ama saat kaçta nerede yazmıyor. Bugün sordum aranacaksınız bilgi verecek arkadaşlar dediler. Yarın bilgi verirler diye düşünüyorum çünkü eğitim bu çarşamba…

b747sevdalısı

b747sevdalısı

HavaPersonel.Com
Ben de aynı şekilde öyle düşünüyorum. Sezon başladı çünkü geçe bırakmak istemiyorlar eğitimi

b747sevdalısı

b747sevdalısı

HavaPersonel.Com
24-25 gün diyen çok vardı ama emin değilim

E

Ety

HavaPersonel.Com
Çok fazlaymış. Peki maaş alınıyor mu yoksa sadece sigorta girişi mi yapılıyor
Bilgim yok mülakat kısmında bunu konuşmuştuk ordan biliyorum, maas verilmeme ihtimali yok tam verilmese bile minimum asgari ücreti zaten devlet destekli veriyor egitim sirasinda

K

Kübrabdr

HavaPersonel.Com
MBilgim yok mülakat kısmında bunu konuşmuştuk ordan biliyorum, maas verilmeme ihtimali yok tam verilmese bile minimum asgari ücreti zaten devlet destekli veriyor egitim sirasinda
Merhaba acaba sözlü mülakatta neler soruldu söyleyebilir misiniz ?

E

Ety

HavaPersonel.Com
Merhaba acaba sözlü mülakatta neler soruldu söyleyebilir misiniz ?
Mülakata girer girmez ben harekat harici istemiyorum bu sebeple zamanınızı çalmak istemem böyle bir ihtimal yoksa çıkayım dedim, ihtimal varmış o şekilde devam ettik mülakata. Bu sebeple sizin gireceğiniz yhm mülakatı konusunda pek sağlıklı yönlendirmeyebilirim. Verebileceğim bilgi olarak 3 kişilerdi ve ilk ingilizce speakingle başladık, daha sonra diğer 2 ik görevlisiyle devam ettik. Sohbet havasındaydı, bence diksiyonunuz hazırcevaplığınız ve güler yüzlülüğünüze odaklanın

K

Kübrabdr

HavaPersonel.Com
Mülakata girer girmez ben harekat harici istemiyorum bu sebeple zamanınızı çalmak istemem böyle bir ihtimal yoksa çıkayım dedim, ihtimal varmış o şekilde devam ettik mülakata. Bu sebeple sizin gireceğiniz yhm mülakatı konusunda pek sağlıklı yönlendirmeyebilirim. Verebileceğim bilgi olarak 3 kişilerdi ve ilk ingilizce speakingle başladık, daha sonra diğer 2 ik görevlisiyle devam ettik. Sohbet havasındaydı, bence diksiyonunuz hazırcevaplığınız ve güler yüzlülüğünüze odaklanın
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

E

emrah19266

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sağlık raporlarını teslim edip, eğitim bilgisi için haber bekleyenler varsa; bu konu başlığı altında haberleşelim
Sn. Tarafınızdan istenen İşe giriş belgelerinin sağlık evrakları ile birlikte 01.04.2024 tarihinde aşağıda belirtilen adrese İnsan Kaynakları Birimine teslim etmeniz durumunda 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır. Belgelerinizin Karo Barkotlu olmasına dikkat etmenizi, İşe giriş dosyasınız' da 1 Adet kimlik fotokopisi, 1Adet İkametgah ile resimlerin ilk sayfada ayrıca beyan etmenizi rica ederiz.
Adres. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Blokları A1 Blok Kat 1 Yeşilköy İstanbul B234
Banada ayın 3 işe girişiniz yapılacak dediler msj ve aramadilar henüz bu şekilde olan varmı

Moderatör tarafında düzenlendi:
E

emrah19266

HavaPersonel.Com
Ben bugün evrakları teslim ettim. Mülakat mesajımda 3 nisanda eğitim var yazıyor ama saat kaçta nerede yazmıyor. Bugün sordum aranacaksınız bilgi verecek arkadaşlar dediler. Yarın bilgi verirler diye düşünüyorum çünkü eğitim bu çarşamba…
Bana böyle msj gelmişti herşeyi teslim ettim
Sn. Tarafınızdan istenen İşe giriş belgelerinin sağlık evrakları ile birlikte 01.04.2024 tarihinde aşağıda belirtilen adrese İnsan Kaynakları Birimine teslim etmeniz durumunda 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır. Belgelerinizin Karo Barkotlu olmasına dikkat etmenizi, İşe giriş dosyasınız' da 1 Adet kimlik fotokopisi, 1Adet İkametgah ile resimlerin ilk sayfada ayrıca beyan etmenizi rica ederiz.
Adres. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Blokları A1 Blok Kat 1 Yeşilköy İstanbul B234
Sana dönüş geldimi eğitim ile ilgili

Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Banada ayın 3 işe girişiniz yapılacak dediler msj ve aramadilar henüz bu şekilde olan varmı
Bende de aynı durum oldu dün TGS sitesinden iletişim formu yolladım bu sabah aradılar sağlık yüzünden olumsuz olmuş. Öğleden sonra gidip konuşacağım neden olumsuz diye. Sizin bir hastalığınız var mıydı

Konuyu okuyanlar;