Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel Florya Hastanesi’nde istenilen tüm testler 600 TL’ye yaptırılabiliyor ve en geç 2 saat içinde teslim alabiliyorsunuz. Alternatif olarak aklınızda bulunsun.
Arkadaşlar merhaba sağlık raporumu çıkardım mail olarak attılar bana raporu akciğer rapor olarak çıkmış ve de akciğer filmi olarak da atmışlar akciğer filmini götürmeye gerek var mıdır?
Arkadaşlar merhaba sağlık raporumu çıkardım mail olarak attılar bana raporu akciğer rapor olarak çıkmış ve de akciğer filmi olarak da atmışlar akciğer filmini götürmeye gerek var mıdır?
merhabalar öncelikle hayırlı olsun bana da evrak teslimi için 06/05/2024 mesajı geldi ama hafta sonu girdi araya pazartesi günü de teslim bekleniyor yetişmeyecek nasıl yapmam gerekli hafta sonu özel hastanede vermezler dimi ve belli bir anlaşmalı hastaneden mi almamız gerekiyor raporu başka bir hastanede olur mu bilginiz var mı hocam ben başka bir ildeyim buradan alsam olur ku
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.