thirtythree
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaslar merhabalar tgs yhm icin saglik raporumuzu nerelerden cikartabiliyoruz tecrubelerinizi paylasip yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Merhaba, yakın zamanda dönüş mü yapıldı acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.Arkadaslar merhabalar tgs yhm icin saglik raporumuzu nerelerden cikartabiliyoruz tecrubelerinizi paylasip yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Merhabalar bugun olumlu donus yapildi 3 nisan tarihinde mulakata girmistimMerhaba, yakın zamanda dönüş mü yapıldı acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.![]()
Tesekkurler admin Aya osbg diye bir yerden bahsetmisti bir arkadas orada da 500₺ denmis sanirimEvet floryadan fiyat alın 800-1500 arası değişiyor fiyatlar fazlasını vermeyin.
Havacılık mezunumusunMerhabalar bugun olumlu donus yapildi 3 nisan tarihinde mulakata girmistim![]()
evetHavacılık mezunumusun
Tesekkurler insallah siz de en kisa zamanda olumlu mesajini alirsiniz umarimHayırlı olsun ben de 3 ünde girmiştim hadi bakalım darısı bize inşallah
(akciger filmi,solunum fonk. testi,tam kan sayimi,aclik kan sekeri,HbsAg,isitme testi,ekg,idrar tahlili)Ne gibi tetkikler isteniyordu acaba
Evet filmide çıkaracaksınızArkadaşlar merhaba sağlık raporumu çıkardım mail olarak attılar bana raporu akciğer rapor olarak çıkmış ve de akciğer filmi olarak da atmışlar akciğer filmini götürmeye gerek var mıdır?
Peki filmi de mi yazıcıdan çıkartıyoruzEvet filmide çıkaracaksınız
EvetPeki filmi de mi yazıcıdan çıkartıyoruz
merhabalar öncelikle hayırlı olsun bana da evrak teslimi için 06/05/2024 mesajı geldi ama hafta sonu girdi araya pazartesi günü de teslim bekleniyor yetişmeyecek nasıl yapmam gerekli hafta sonu özel hastanede vermezler dimi ve belli bir anlaşmalı hastaneden mi almamız gerekiyor raporu başka bir hastanede olur mu bilginiz var mı hocam ben başka bir ildeyim buradan alsam olur kuMerhabalar bugun olumlu donus yapildi 3 nisan tarihinde mulakata girmistim![]()