Merhaba benimde mülakat sonucum onaylandı sağlık raporu ve işe giriş belgelirini bugün 06.05.2024 te teslim ettim ne zaman dönüş yaparşar acaba birde alınmama gibi bir durum oluyor mu
Şuan çalıştığım yerden henüz ayrılmadım sadece çıkış verdim ona göre sigorta çıkışını yaptıracağım

Merhaba benimde mülakat sonucum onaylandı sağlık raporu ve işe giriş belgelirini bugün 06.05.2024 te teslim ettim ne zaman dönüş yaparşar acaba birde alınmama gibi bir durum oluyor mu
Şuan çalıştığım yerden henüz ayrılmadım sadece çıkış verdim ona göre sigorta çıkışını yaptıracağım
Aynı durumdayım bende ona göre çıkış vericem

Merhabalar bugün birbiriyle eğitim bitti çok güzel bir ortam var eğitmenler gerçekten ellerinden gelen butun bilgileri öğrenmemiz için çok çaba harcadılar bu şirketin bir parçası olduğum için çok memnunum
Bende bugün teslim ettim evraklarımı eğitim için bekleyin dediler . Siz böyle yazınca bende mutlu oldum Allah utandırmasın .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.