O
Omer61
HavaPersonel.Com
Sağlık evraklarından sonra aranan oldu mu ?
Bende evrakları teslim ettim aricaz dediler ama arayan olmadı hâlâSağlık evraklarından sonra aranan oldu mu ?
İyi olur ya siz ne zaman tesim ettiniz evraklarıBurdan haberleşelim o zaman dönüş olduğu zaman
Ramp işçisi olarak dimi ?18 teslim ettim dün aradilar 25 Nisan saat 8de eğitim başlıyor
Saat kaçta teslim ettiniz18 teslim ettim dün aradilar 25 Nisan saat 8de eğitim başlıyor
Saat 16:00 gibi verdim evraklarımi hakkımızda hayırlısı olsunSaat kaçta teslim ettiniz
Bizde aynı saatte verdik aramadilar ama yaa neden acaba ?Saat 16:00 gibi verdim evraklarımi hakkımızda hayırlısı olsun
Sigortan aktif mi benim aktif o yüzden mi acabaBizde aynı saatte verdik aramadilar ama yaa neden acaba ?
Yok işten çıkışımi vermiştim zatenSigortan aktif mi benim aktif o yüzden mi acaba
Evet sigortam aktif pazartesi çıkışını yap dedilerSigortan aktif mi benim aktif o yüzden mi acaba
Yani sigorta için aradılar ondan sonra Perşembe eğitim mi dediler doğru mu anladımEvet sigortam aktif pazartesi çıkışını yap dediler
Anladım onu şey demek istiyorum sizi sadece arayıp eğitim mi var dediler yoksa başka bişey miHayır şuan isteğe baglı yatiriyorum ama pazartesi çıkış yapicam
Bildiğim kadariy eğitim başladığı gün sigorta girişi yapılıyorYani sigorta için aradılar ondan sonra Perşembe eğitim mi dediler doğru mu anladım