Pozisyon veya İlan Adı
Memur
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
O zaman yine beklemedeyız @Azzzzliii size 1 ay ıçınde açacağız dediıklerı zaman interviewer den bahsedıldıgıne emın mıydınız bence yanlıs anlamıs olablırsınız cunku sıze bunu 9 gıbı demısler ay bıtıyor hala beklemedeyız
Evet emin çünkü beni interviewer olarak alacaklar söylediklerine göre zaten profilerların eğitimi başlıyor pazartesi günü bence onların eğitimi bitmeden bizim eğitimimizi başlatmazlar yine ağustos sonu eylül başına denk geliyor anlayacağınız bugün bana da yazmışlar haber vereceğiz diye bekliyoruz bakalım 1 ay dolunca yazmayı planlıyorum bir haber alırsam yazarım
(Bu arada profiler olarak başvuran arkadaşıma bize attıkları haber vericez mesajını attıktan 4 gün sonra eğitime çağırdılar ama dediğim gibi bizi şu an eğitime çağıracaklarını sanmıyorum)

Evet emin çünkü beni interviewer olarak alacaklar söylediklerine göre zaten profilerların eğitimi başlıyor pazartesi günü bence onların eğitimi bitmeden bizim eğitimimizi başlatmazlar yine ağustos sonu eylül başına denk geliyor anlayacağınız bugün bana da yazmışlar haber vereceğiz diye bekliyoruz bakalım 1 ay dolunca yazmayı planlıyorum bir haber alırsam yazarım
(Bu arada profiler olarak başvuran arkadaşıma bize attıkları haber vericez mesajını attıktan 4 gün sonra eğitime çağırdılar ama dediğim gibi bizi şu an eğitime çağıracaklarını sanmıyorum)
Anladım teşekkür ederim ama birden fazla eğitmen ve birden fazla eğitim sınıfı var umarım en kısa süre de başlarız

Anladım teşekkür ederim ama birden fazla eğitmen ve birden fazla eğitim sınıfı var umarım en kısa süre de başlarız
Açıkçası süreç nasıl işliyor bilmiyorum ben burda sizlerle öğreniyorum kaç eğitim sınıfı açılıyor sınıf açıldığında tek pozisyon için mi yoksa ikisi içinde aynı anda açılıyor mu bilmiyorum çalışan arkadaşlarıma da sordurdum haber gelirse bilgilendiririm sizi de 💕💕

Açıkçası süreç nasıl işliyor bilmiyorum ben burda sizlerle öğreniyorum kaç eğitim sınıfı açılıyor sınıf açıldığında tek pozisyon için mi yoksa ikisi içinde aynı anda açılıyor mu bilmiyorum çalışan arkadaşlarıma da sordurdum haber gelirse bilgilendiririm sizi de 💕💕
Tesekkurler tekrardan ılgınız ıcın eksık olmayın ❤️ bırbırmızı gelısme oldukca bılgilendiririz 👋🏼

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.