Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben aşıyı bugün oldum ve bu tarz bir konuşma gerçekleşmedi eğer çalışan kartınız varsa ücretsiz yapıyoruz yoksa ödemesini yapıyorsunuz dediler, karaköy sahil sağlık merkezine gittim oradaki arkadaşlar çok hızlı şekilde hallettiler. Eğer evinize uzak değilse burayı öneririm. Gitmeden önce arayarak randevu oluşturmanız gerekiyor.

Ek olarak KKK ve Sarı Humma aşılarını ya aynı günde ya da 1 ay aralıklarla yaptırmanız gerekiyor. Eğitim bitene kadar zamanınız olur telaşlanmayın. Ben de aynı şekilde KKK olmadan eğitime başlayacağım.
Sarıhummayı karaköyde yaptırabildiniz mi? Yalnızca İstanbul Havalimanında yapılıyor sanıyordum. Eğer dediğiniz gibiyse Karaköy bana daha kolay olacaktır. Arayıp bilgi alayım o halde, teşekkür ederim. Ödemesi ne kadardı acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.