Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Selamlar, iş teklifini ben shgm raporunu verdiğim günün akşamı aldım, normal şartlarda 7-10 gün civarında olduğunu duydum.

12 gün vardı arasında. 1 aralık eğitimin ilk günü olacak şekilde bilgilendirildim.
Merhaba. Bana da iş teklifi sonrası eğitim öncesinde aşılarımı olmam gerektiği ile ilgili mail geldi ancak mailde ist hava limanı sağlık merkezinde sarıhumma aşısı olmam gerektiği söylenmiş bugün gittim randevu oluşturmaları lazım sizin adınıza önce dediler. Ben de bununla ilgili mail attım dönüş bekliyorum şu an. Sizde aşı süreci nasıl ilerledi acaba? Yaptırmanız gereken aşıları söylerken adınıza randevu planlanmış mıydı bende yoktu çünkü bugün gidince öğrenmek zorunda kaldım biraz zorlandım açıkçası. Mail ilettim ama dönüş yapılmazsa diye de endişeleniyorum. Eğitime başlayana kadar aşıların yapılması lazım dendi çünkü.. Yardımcı olur musunuz rica etsem

Merhaba. Bana da iş teklifi sonrası eğitim öncesinde aşılarımı olmam gerektiği ile ilgili mail geldi ancak mailde ist hava limanı sağlık merkezinde sarıhumma aşısı olmam gerektiği söylenmiş bugün gittim randevu oluşturmaları lazım sizin adınıza önce dediler. Ben de bununla ilgili mail attım dönüş bekliyorum şu an. Sizde aşı süreci nasıl ilerledi acaba? Yaptırmanız gereken aşıları söylerken adınıza randevu planlanmış mıydı bende yoktu çünkü bugün gidince öğrenmek zorunda kaldım biraz zorlandım açıkçası. Mail ilettim ama dönüş yapılmazsa diye de endişeleniyorum. Eğitime başlayana kadar aşıların yapılması lazım dendi çünkü.. Yardımcı olur musunuz rica etsem
Eğitim başlayana kadar şart olduğunu düşünmüyorum bende olmadım arkadaşım geçen sene girmişti o da olmadı hala aşı sadece sarı humma aşısı olmazsanız afrikaya gitmiyorsunuz

Eğitim başlayana kadar şart olduğunu düşünmüyorum bende olmadım arkadaşım geçen sene girmişti o da olmadı hala aşı sadece sarı humma aşısı olmazsanız afrikaya gitmiyorsunuz
Aşı kartlarınızın bir görüntüsünü, eğitime başladığınız gün sözleşme imzaladıktan sonra thy vaccine mail adresine iletmeniz gerek demişler de bana mailde o yüzden telaşlandım ben eğitimim 8 Aralık için planlanmış bu arada

Aşı kartlarınızın bir görüntüsünü, eğitime başladığınız gün sözleşme imzaladıktan sonra thy vaccine mail adresine iletmeniz gerek demişler de bana mailde o yüzden telaşlandım ben eğitimim 8 Aralık için planlanmış bu arada
1 aralık 12 gün vardı ben olmadım geçen sene arkadaşım da olmadı sadece afrikaya gidemiyorsunuz sadece Fas’a falan gidebiliyorsunuz sarı humma aşısı olmazsanız

Ben aşıyı bugün oldum ve bu tarz bir konuşma gerçekleşmedi eğer çalışan kartınız varsa ücretsiz yapıyoruz yoksa ödemesini yapıyorsunuz dediler, karaköy sahil sağlık merkezine gittim oradaki arkadaşlar çok hızlı şekilde hallettiler. Eğer evinize uzak değilse burayı öneririm. Gitmeden önce arayarak randevu oluşturmanız gerekiyor.

Ek olarak KKK ve Sarı Humma aşılarını ya aynı günde ya da 1 ay aralıklarla yaptırmanız gerekiyor. Eğitim bitene kadar zamanınız olur telaşlanmayın. Ben de aynı şekilde KKK olmadan eğitime başlayacağım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.