Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
ben de hizmet deneyimli ilan için dün ön sağlık muayenesine gittim, mail bekliyorum, size dönüş kaç günde olmuştu
Maalesef o hafta iş yüzünden Antalya’daydım, mecburen oradaki hastaneye gittim ve gerçekten pişman oldum. Raporuma hata yapmışlar, düzeltmeleri için de beni bayağı uğraştırdılar. O hatadan dolayı sanırım hala teklifi bekliyorum. Raporu 20’sinde aldım, 21’inde teslim ettim. Hataları düzelttirip cumartesi günü hastaneden e-posta attırdım ama o kadar kötü bir e-posta göndermiş ki… Başlık yok, metin yok. çalışan resmen umursamadı. Sonra dün attıkları e-postayı bana iletmelerini istedim, baktım yine kötü. Tekrar düzgün bir e-posta attırdım. Yani tamamen hastane çalışanının ihmali yüzünden böyle tatsız bir durum yaşadım :/

• Like
Tepkiler: auberfae
Maalesef o hafta iş yüzünden Antalya’daydım, mecburen oradaki hastaneye gittim ve gerçekten pişman oldum. Raporuma hata yapmışlar, düzeltmeleri için de beni bayağı uğraştırdılar. O hatadan dolayı sanırım hala teklifi bekliyorum. Raporu 20’sinde aldım, 21’inde teslim ettim. Hataları düzelttirip cumartesi günü hastaneden e-posta attırdım ama o kadar kötü bir e-posta göndermiş ki… Başlık yok, metin yok. çalışan resmen umursamadı. Sonra dün attıkları e-postayı bana iletmelerini istedim, baktım yine kötü. Tekrar düzgün bir e-posta attırdım. Yani tamamen hastane çalışanının ihmali yüzünden böyle tatsız bir durum yaşadım :/
Çok üzüldüm adınıza. İnsan kendi eksiğinden dolayı elenince atlatıyor ama kendi dışında bişi olunca tedirginlik geçmiyor. Umarım isteyen hak eden herkes olumlu cevabı alır

• Like
Tepkiler: cancam

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.