Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba sizin eğitiminiz ne zaman olarak planlanmış acaba eğitim maili geldi mi size belgelerini yükledikten sonra
Eğitim 8 Aralık dendi bana teklifi kabul edince ancak belge yüklemesi gerektiren bir mail almadım ben henüz. Siz aşılarınızı oldunuz mu?

Evet 1 doz aşı oldum. Siz işe giriş onayı verdiğinize emin misiniz
Ne aşısı oldunuz sarıhumma mı KKK mı? Sarıhumma olmazsanız bir şey olmaz sadece afrikaya uçmazsınız demişler öyleyse olmama gerek yok. İşe girişimi onayladıktan sonra bana zaten aşı olun diye mail attılar o mailde ama aşı olmam için adıma planlanan bir randevu yoktu

Ön sağlık değerlendirmesinden olumlu geçip sağlık raporları tesliminden sonra elenen aday haberi aldınız mı hiç acaba?

@cancam @gkahveci o kadar çok forum ve gmail arası gidip gelip yeniliyorum ki arkadaşım kendini hasta edeceksin dedi 😂 tek isteğim cevap almak. Özellikle dünden sonra, dün hizmet sektörüyle alakalı yüzlerce olumsuz mail gitmiş sanırım

• Like
Tepkiler: Nnggnn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.