Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba bana da onay maili geldi, fakat devam eden bir davam var mağdur olan taraf bendim, bunu bildirmemi ve sağlık sürecime devam etmememizi, gerekli durumlarda irtibata geçeceklerini de söyleniyor. (Maili alan arkadaşlar maili bilir.) Bu durumda ne yapmalıyım?

Merhaba bana da onay maili geldi, fakat devam eden bir davam var mağdur olan taraf bendim, bunu bildirmemi ve sağlık sürecime devam etmememizi, gerekli durumlarda irtibata geçeceklerini de söyleniyor. (Maili alan arkadaşlar maili bilir.) Bu durumda ne yapmalıyım?
mailde yazan talimatları takip etmelisiniz. Kurul mülakatına ne zaman girmiştin?

Selamlar herkese, mail gelmiş arkadaşlar 12 Aralık'ta mülakata girmiştim, süreç hızlı ilerliyor.
Selamlar ben 25 aralıkta girdim.Banada henüz olumsuz veya olumlu mail gelmedi .Ön değerlendirme muayenesinde neye baktıklarını bilen biri bilgilendirirse çok memnun olurum herkese başarılar.

Mağdur olan sizseniz sürecinize devam edin onlar adli sicilli bozabilecek davaları söylüyorlardır, bir dava min 4-5 sene sürüyor hem mağdur olup hep işinizden olamazsınız heralde

• Like
Tepkiler: mellv
Ön Değerlendirme Beyan formunu kendimiz mi dolduracağız yoksa merkeze gidince oradaki hekim tarafından mı doldurulacak?

• Like
Tepkiler: mellv

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.