Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
kurula 19 aralıkta girmiştim bende hala olumlu veya olumsuz mail bekliyorum. 12 aralık dışında girip olumlu mail alan var mı ?

• Like
Tepkiler: cemphfdd
Peki olumsuz mail alan oldu mu mülakattan sonra ben 19unda girdim ama olumlu olacağını düşünmüyorum. Olumlu olumsuz herkese mi dönüş yapıldı yoksa sadece olumlu olanlar mı dönüş aldı merak ettim de.

Peki olumsuz mail alan oldu mu mülakattan sonra ben 19unda girdim ama olumlu olacağını düşünmüyorum. Olumlu olumsuz herkese mi dönüş yapıldı yoksa sadece olumlu olanlar mı dönüş aldı merak ettim de.
bende 19unda girdim olumlu olumsuz bir mail almadım. Galiba henüz kimseye olumsuz maili iletilmedi. Umarım gün gün olumlu maili atılıyordur

Merhaba arkadaşlar ben de 16sında girmiştim henüz mail almadım bugün yalnızca 12sinde girenlere mi gönderildi acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.