Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
2. gruptayım ve 17 sinde sağlık raporumu teslim ettim ama hala dönüş alamadım.. normal midir?

Arkadaşlar merhaba, az önce iş teklif mektubunu onayladım ve 18 Ağustos için eğitime başlangıç tarihi belirledim. Bundan sonraki süreç (aşılar, üniformaların teslimi vs.) nasıl ilerliyor? Ayrıca üniforma ölçüsü verirken ayakkabı için herhangi bir şey söylenmedi. Ayakkabıyı bizim mi temin etmemiz gerekecek?
Merhaba siz hangi tarihte boy kiloya gitmiştiniz ?

Merhaba, ben İstanbul'da ikamet ediyorum ancak konaklama için iş teklifi mektubunda konaklama için yardımcı olacaklarına dair ibare var. Eğitim sonrası süreç için mi geçerli yoksa eğitim döneminde de bu yan hak dahil mi bilmiyorum. Mail atmanı tavsiye ederim. Hayırlı olsun
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Üniforma ölçüsü vermiş, iş teklifi mektubu bekleyen biri olarak şehir dışından geleceğim için merak ediyorum. Eğer sakıncası yoksa konaklama için yardımcı olacaklarına dair ibarenin ne olduğunu paylaşabilir misiniz?

Eğitim değil görev süresince yapılan konaklamada yardımcı olunuyor. İse başladıktan sonra yani. Eğitimde konaklama yardımı yok.

Merhabalar 18 Ağustos icin egitim tarihi secenler hangi tarihlerde ise giris muayenesine girdiniz acaba? Ben 1 Agustos Cuma günü girdim belgeleri teslim ettim herhangi bir sorun yoktu kan degerlerimde ya da diger testlerde ikdan olumlu olumsuz mail bekleyin dediler.Bilgisi olan varsa aydinlatabilir misiniz teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.