Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

vicenta

Üye
5 Tem 2025
8
2
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba, az önce iş teklif mektubunu onayladım ve 18 Ağustos için eğitime başlangıç tarihi belirledim. Bundan sonraki süreç (aşılar, üniformaların teslimi vs.) nasıl ilerliyor? Ayrıca üniforma ölçüsü verirken ayakkabı için herhangi bir şey söylenmedi. Ayakkabıyı bizim mi temin etmemiz gerekecek?

Arkadaşlar merhaba, az önce iş teklif mektubunu onayladım ve 18 Ağustos için eğitime başlangıç tarihi belirledim. Bundan sonraki süreç (aşılar, üniformaların teslimi vs.) nasıl ilerliyor? Ayrıca üniforma ölçüsü verirken ayakkabı için herhangi bir şey söylenmedi. Ayakkabıyı bizim mi temin etmemiz gerekecek?
Merhaba, hayırlı olsun şimdiden. Deneyimsiz ilana mı başvurdunuz, süreç nasıl bu kadar hızlı ilerledi? ben ilk gün başvurdum şu anda hala ingilizce video mülakat sonucu bekliyorum.

Merhaba, hayırlı olsun şimdiden. Deneyimsiz ilana mı başvurdunuz, süreç nasıl bu kadar hızlı ilerledi? ben ilk gün başvurdum şu anda hala ingilizce video mülakat sonucu bekliyorum.
Merhaba, teşekkür ederim. Ben geçen yıl yapılan başvuruların II. Grup adaylarındanım. 2024 yılında başlayan sürecim bugün itibariyle sonuçlandı. Yeni başvurmadım.

• Like
Tepkiler: admin
Asi eğitim sırasında olacaktır. Ayakkabı ve kravat fular vs. sonra temin edilir kimseye verilmemiş. Mail bekleyeceksin orada senden bir sürü belge istenecek yine. Onları yükleyip bekleyeceksin eğitim gününe kadar.

• Like
Tepkiler: admin
Bu arada ben sormayı unuttum ama yedek gömlek vs. verilecek bilen varsa yazabilir mi?

Merhaba bana da aynı şekil 18ine verdi konaklamayı nasıl yapacaksın veya istanbul da mı ikamet ediyorsun?

Merhaba bana da aynı şekil 18ine verdi konaklamayı nasıl yapacaksın veya istanbul da mı ikamet ediyorsun?
Merhaba, ben İstanbul'da ikamet ediyorum ancak konaklama için iş teklifi mektubunda konaklama için yardımcı olacaklarına dair ibare var. Eğitim sonrası süreç için mi geçerli yoksa eğitim döneminde de bu yan hak dahil mi bilmiyorum. Mail atmanı tavsiye ederim. Hayırlı olsun

Yedek üniforma verilecek ve valizde bir tane yedek olması istenilecek yatıya gitmelerde veyahut herhangi bir uçuşta olması gerekecek diye arkadaşlarımdan biliyorum
Ölçüsü alınmış olan kıyafetlerin teslimatı nasıl sağlanacak? Onlar mı gönderecek biz mi melbusat biriminden alacağız?

Yalnızca 2 üniforma mı verilecek? Yoğun tempoda 2 üniforma yeterli olmayabilir gibi geliyor gerekirse ücretini verip birkaç takım daha alamıyor muyuz mesela? Neticede her uçuşta kullanılacak sürekli giyildiği için yıpranacak, 2 üniforma yetersiz gibi geldi bana.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.