Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kariyerden başvurdum ama geri dönüş arama falan hiç birsey yok neden sizce deneyimim de var okul da okudum anlamadım valla eski bir arkadaş var onu mülakata çağırmışlar ama bana geri dönüş yok aşçı yardımcısı için
Arkadaşlar kariyerden başvurdum ama geri dönüş arama falan hiç birsey yok neden sizce deneyimim de var okul da okudum anlamadım valla eski bir arkadaş var onu mülakata çağırmışlar ama bana geri dönüş yok aşçı yardımcısı için
Ben de antalya aşçı yardımcılığı için 9 şubatta başvurdum 17 şubatta görüşmeye çağırdılar senin özgeçmişini kariyer nette görüntülemişler mi onu bir kontrol eder misin eğer görüntülememişlerse yaz ortasında seni çağırabilirler doco’ya girip çıkan çok oluyor çünkü önceden başvuranları alırlar diye tahmin ediyorum tabi sen işini şansa bırakma ihtimal uğruna işsiz kalma bütün kriterleri de sağlıyormuşsun oysa gözden de kaçırmış olabilirler ya da geç başvurduysan kontenjan da dolmuş olabilir
Ayrıca bilgin varsa acaba arkadaşına olumlu dönüş sağlamışlar mı bana mülakatta olumlu demişlerdi sezon başlayacağında arayıp haber vereceğiz dediker ama bir tanıdığıma mesaj gitmiş olumlu diye bana henüz bilgilendirme gelmedi arkadaşının durumunu biliyorsan rica etsem söyler misin
Kariyer de goruntulemisler cvyi hayırlısı diyip geçiyorum ne diyim
Arkadaşım docoya gitmekten vazgeçti sadece bunu biliyorum pek yakın olmadığımız için teşekkürler
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.