Pozisyon veya İlan Adı
Aşçı yardımcısı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

İremm01

Üye
9 Mar 2026
3
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar kariyerden başvurdum ama geri dönüş arama falan hiç birsey yok neden sizce deneyimim de var okul da okudum anlamadım valla eski bir arkadaş var onu mülakata çağırmışlar ama bana geri dönüş yok :( aşçı yardımcısı için

Arkadaşlar kariyerden başvurdum ama geri dönüş arama falan hiç birsey yok neden sizce deneyimim de var okul da okudum anlamadım valla eski bir arkadaş var onu mülakata çağırmışlar ama bana geri dönüş yok :( aşçı yardımcısı için
Açıkçası o ilanlar 3-4 aydır var, tahminimce mayıs sonu gibi çağırırlar yaz sezonu için.

ilanı kapatmışlar Nisan iş başı diye biliyorum ama doğru mu bilememe tabi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.