Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
E nabıza hangi aşamada bakıyorlar acaba mülakatta mı ya da kurul mülakatı sonrası olumlu haber geldikten sonra mı

Ayyy teşekkür ederim şu an cevabınız içimi ferahlattı gerçekten 😅 E nabızda tanı gizleyip gizlemediğimi hatırlamıyorum pazartesi bunun için ilçe sağlığa gidecektim ne kadar sürede açılır eder diye korku vardı içimde
En son sağlık muayenesi daveti geldiğinde bunu yapmak gerekiyor ben de yapıcam aile hekimine gidip tabi kurula kadar ilerleyip olumlu dönüş alırsam :) siz de girmediniz sanırım hala mülakata

En son sağlık muayenesi daveti geldiğinde bunu yapmak gerekiyor ben de yapıcam aile hekimine gidip tabi kurula kadar ilerleyip olumlu dönüş alırsam :) siz de girmediniz sanırım hala mülakata
Yok bana daha mülakat için haber bile gelmedi kendi kendime korku yaratıyorum işte 😂 Umarım süreci kolayca atlatabiliriz başarılar diliyorum size de 🩷

Yok bana daha mülakat için haber bile gelmedi kendi kendime korku yaratıyorum işte 😂 Umarım süreci kolayca atlatabiliriz başarılar diliyorum size de 🩷
Hahaha ben de düşünüyorum her şeyi önceden güzel heyecanlar bunlar inşallah tamamlayıp işe başlamak da nasip olur hepimize 🥰Amin inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız 🙏🏻

• Like
Tepkiler: kedizeka
Siz nelere çalıştınız, kendi kendime şunu sorar belki diye sürekli sohbeti uzatıyorum 😂 ama bilmediğim yerden alakasız sorarsa nasıl toparlarım bilmiyorum az kaldı zaten bitse de kurtulsam 😂
Ya açıkçası herseye çalıştım ama beni korkutan şey karşımdaki kişinin aksanından dolayı anlayamazsam bir de heyecan olursa herseyi elime yüzüme bulaştırırım diye korku oluyor

Ya açıkçası herseye çalıştım ama beni korkutan şey karşımdaki kişinin aksanından dolayı anlayamazsam bir de heyecan olursa herseyi elime yüzüme bulaştırırım diye korku oluyor
Evet aynı şekilde. Beklemediğim yerden gelirse de nasıl toparlarım diye düşünüyorum. Sizinki ne zaman?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.