Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

a7392

Üye
20 Tem 2025
105
6
5
Meslek
Kabin
bi arkadaşımız böyle demiş “ingilizce kurul çok zordu british aksanli bir adam vardi elendim thy” doğruluk payı var mı acaba çünkü bazı arkadaşlarımız anlaşılır ve kolay demişlerdi

bi arkadaşımız böyle demiş “ingilizce kurul çok zordu british aksanli bir adam vardi elendim thy” doğruluk payı var mı acaba çünkü bazı arkadaşlarımız anlaşılır ve kolay demişlerdi
Karşınızda gayet akıcı ve kibar konuşan bir hanımefendi oluyor. Siz konuştukça not alıyor. Konuşmanız biter bitmez farklı bir soru soruyor. Ezber yapmadığınızı görmek, akıcı ve kurallı mı konuşuyorsunuz görmek istiyor. Günlük konuşma dilinde ortalama 20dakika sürüyor. Sonra size teşekkür ediyor. Sekreteri iki dakika sonra size gelip sonucu söylüyor. Geçtiyseniz kurul aşamasına çağrılıyorsunuz.

Karşınızda gayet akıcı ve kibar konuşan bir hanımefendi oluyor. Siz konuştukça not alıyor. Konuşmanız biter bitmez farklı bir soru soruyor. Ezber yapmadığınızı görmek, akıcı ve kurallı mı konuşuyorsunuz görmek istiyor. Günlük konuşma dilinde ortalama 20dakika sürüyor. Sonra size teşekkür ediyor. Sekreteri iki dakika sonra size gelip sonucu söylüyor. Geçtiyseniz kurul aşamasına çağrılıyorsunuz.
Teşekkür ederim açıklamanız için siz ne zaman girmiştiniz mülakata

Bu arada mülakatta konuşmayı siz yönlendirmeye çalışın size tavsiyem. Daha rahat geçer sizin için.

Güleryüzlü olmaya akıcı ve kibar konuşmaya özen gösterin. Zaten günlük dilde geçiyor. Maksimum 20dk sürüyor.

Bu arada mülakatta konuşmayı siz yönlendirmeye çalışın size tavsiyem. Daha rahat geçer sizin için.
Daha önce de yazmıştım ama size de sormak istedim. Benim iş tecrübem yok kendimi tanıtırken mezun olduğum okul yaşım hobilerim boş zamanlarımda neler yaptığımı söylesem yeterli olur mu sizce

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.