bi arkadaşımız böyle demiş “ingilizce kurul çok zordu british aksanli bir adam vardi elendim thy” doğruluk payı var mı acaba çünkü bazı arkadaşlarımız anlaşılır ve kolay demişlerdi
Karşınızda gayet akıcı ve kibar konuşan bir hanımefendi oluyor. Siz konuştukça not alıyor. Konuşmanız biter bitmez farklı bir soru soruyor. Ezber yapmadığınızı görmek, akıcı ve kurallı mı konuşuyorsunuz görmek istiyor. Günlük konuşma dilinde ortalama 20dakika sürüyor. Sonra size teşekkür ediyor. Sekreteri iki dakika sonra size gelip sonucu söylüyor. Geçtiyseniz kurul aşamasına çağrılıyorsunuz.bi arkadaşımız böyle demiş “ingilizce kurul çok zordu british aksanli bir adam vardi elendim thy” doğruluk payı var mı acaba çünkü bazı arkadaşlarımız anlaşılır ve kolay demişlerdi
Teşekkür ederim açıklamanız için siz ne zaman girmiştiniz mülakataKarşınızda gayet akıcı ve kibar konuşan bir hanımefendi oluyor. Siz konuştukça not alıyor. Konuşmanız biter bitmez farklı bir soru soruyor. Ezber yapmadığınızı görmek, akıcı ve kurallı mı konuşuyorsunuz görmek istiyor. Günlük konuşma dilinde ortalama 20dakika sürüyor. Sonra size teşekkür ediyor. Sekreteri iki dakika sonra size gelip sonucu söylüyor. Geçtiyseniz kurul aşamasına çağrılıyorsunuz.
Benim sürecim 15aydır devam ediyor.Teşekkür ederim açıklamanız için siz ne zaman girmiştiniz mülakata
Herkese aynı kişi mi giriyor acaba geçen yıl da bir beyefendi için aksanlı zor anlaşılıyor demişlerdiTeşekkür ederim açıklamanız için siz ne zaman girmiştiniz mülakata
Üç oda var. Hangisi size denk gelirse artık. Bazı günler diğer hocalar gelmiyor bazı günler hepsi orada oluyor.Herkese aynı kişi mi giriyor acaba geçen yıl da bir beyefendi için aksanlı zor anlaşılıyor demişlerdi
Daha önce de yazmıştım ama size de sormak istedim. Benim iş tecrübem yok kendimi tanıtırken mezun olduğum okul yaşım hobilerim boş zamanlarımda neler yaptığımı söylesem yeterli olur mu sizceBu arada mülakatta konuşmayı siz yönlendirmeye çalışın size tavsiyem. Daha rahat geçer sizin için.
Biraz örnek verebilir misiniz acabaBu arada mülakatta konuşmayı siz yönlendirmeye çalışın size tavsiyem. Daha rahat geçer sizin için.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.