Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
02 eylülde mülakat daveti aldım ingilizce mülaka girenler bilgi verebilir mi ? çok sıkı mı oluyor herkes THY ingilizcede zorluyor diyor, bazıları ise sadece aksağan ve o an sorulan soruyu anlayıp hızlı cevap verebiliyormusunuz diye kontrol ediliyor diyor neler sordular girenler bilgilendirirse çok sevinirim teşekkürler

• Like
Tepkiler: Fdn
02 eylülde mülakat daveti aldım ingilizce mülaka girenler bilgi verebilir mi ? çok sıkı mı oluyor herkes THY ingilizcede zorluyor diyor, bazıları ise sadece aksağan ve o an sorulan soruyu anlayıp hızlı cevap verebiliyormusunuz diye kontrol ediliyor diyor neler sordular girenler bilgilendirirse çok sevinirim teşekkürler
merhaba mülakatınız nasıl geçti. tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Hayırlı olsun inşallah kolaylıkla geçersiniz 🙏 acaba ne zaman başvuru yapmıştınız? 18-19 haziranda başvuru yapanlara geçildi mi acaba

Mulakat tecrubelerinizi paylasirmisiniz🌸

Sizden üst düzey bir ingilizce beklenmiyor. Karşıdakinin sorduğu soruları anlamanız ve cevabını verebilmeniz gerekiyor. Mülakat daha cok sohbet havasında. Sizi tanımaya yönelik sorular soruyor. Buna günlük hayatınız hobileriniz sevdiğiniz seyler aileniz vb. Şeyler dahil. Naçizane tavsiyem hazırladıgınız cv'ye göz gezdirin ve buradan size ne sorabilirler tahmin yürütün.

• Like
Tepkiler: adam123 ve Fdn
Sizden üst düzey bir ingilizce beklenmiyor. Karşıdakinin sorduğu soruları anlamanız ve cevabını verebilmeniz gerekiyor. Mülakat daha cok sohbet havasında. Sizi tanımaya yönelik sorular soruyor. Buna günlük hayatınız hobileriniz sevdiğiniz seyler aileniz vb. Şeyler dahil. Naçizane tavsiyem hazırladıgınız cv'ye göz gezdirin ve buradan size ne sorabilirler tahmin yürütün.
siz ne zaman girdiniz mülakata. kaç dakika sürdü ingilizce

02 eylülde mülakat daveti aldım ingilizce mülaka girenler bilgi verebilir mi ? çok sıkı mı oluyor herkes THY ingilizcede zorluyor diyor, bazıları ise sadece aksağan ve o an sorulan soruyu anlayıp hızlı cevap verebiliyormusunuz diye kontrol ediliyor diyor neler sordular girenler bilgilendirirse çok sevinirim teşekkürl
Sali gunu girmissiniz mulakata bende sonraki sali girecegim. O gün ingilizce mulakatini yapan kisileri merak ediyorum.bhergun ayni kisiler olmuyormus. Rica etsem tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Benim mülakatım 8 eylül 13.00. Mülakat her aşama gerçekleşirse (kurul dahil) ortalama kaç saat sürüyor? Şehir dışından geleceğim ve havaalanına dönüş süremi hesaplamaya çalışıyorum. Mülakata giren arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu olurum. Herkese başarılarrr

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.