Pozisyon veya İlan Adı
havacılıkta istihdam
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
20 Şub 2026
4
2
0
Meslek
İdari
herkese merhaba iyi gunler,
ben ingilizce havacılık yönetimi bölümünü bitiriyorum fakat eğitim hayatımda pek okulla iç içe değildim, sürekli farklı işlerde calismak zorunda oldugum icin alanıma pek ilgi gösterip staj da yapamadim. ingilizcemi gayet iyi geliştirdim ama maalesef su an mezuniyetimle beraber ne yapcağımı bilmiyorum. herhangi bir iş ilanı da bulamıyorum. nasıl ilerlemeliyim hangi alanlarda iş aramalıyım farklı bir tavsiyesi olan var mı acaba ne yapabilirim bilmiyorum. iş alımları ne zaman çoğalır, hangi unvanlarda calisabilirim yardımcı olur musunuz? teşekkürler

Geçmiş oolsunn sana da cadet , atc ne varsa işte hazırlan diiğer türlü ilanlar dümen tanıdık vs Bir de mütercim tercümanlık ya da İngilizce öğretmenliği okumanı tavsiye ederim. Zaten havacılık şirketleri direkt kapar, maşallah her gelen giriyor havacılık departmanlarına. Bir de gereken niteliklere "havacılık bilgisi olan" diye yazarlar shhss.

Geçmiş oolsunn sana da cadet , atc ne varsa işte hazırlan diiğer türlü ilanlar dümen tanıdık vs Bir de mütercim tercümanlık ya da İngilizce öğretmenliği okumanı tavsiye ederim. Zaten havacılık şirketleri direkt kapar, maşallah her gelen giriyor havacılık departmanlarına. Bir de gereken niteliklere "havacılık bilgisi olan" diye yazarlar shhss.
he bi de bazıları ielts 7 sevyiesi ing kbul etmiyor 9 a çıkarmaya çalış

abicim atc icin hiç kasma zaten 2 kişi alıyolar onda da hani ne diyim her pozisyonda var o işler ama memuriyet olunca hiçten olmuyo pegasusun vs kullandığı programları ve yazılım dilinde ustalaşabilirsin hangarda parça sorumluluğu, vardiya amiri pek çok rahat hemde bordrosu iyi pozisyon var aynı zamanda kabin memurluğu ve cadet programlarda elinin altında olucak ama uçucu ilanlarının talibi çok oluyo ve yıpratıcı süreçler uğraşıp boşa gittiğide oluyor zamanının herhangi bi pozisyonda kariyer yapmaya başlayıp sonrasında istediğine switchlersin 🙏🏻

abicim atc icin hiç kasma zaten 2 kişi alıyolar onda da hani ne diyim her pozisyonda var o işler ama memuriyet olunca hiçten olmuyo pegasusun vs kullandığı programları ve yazılım dilinde ustalaşabilirsin hangarda parça sorumluluğu, vardiya amiri pek çok rahat hemde bordrosu iyi pozisyon var aynı zamanda kabin memurluğu ve cadet programlarda elinin altında olucak ama uçucu ilanlarının talibi çok oluyo ve yıpratıcı süreçler uğraşıp boşa gittiğide oluyor zamanının herhangi bi pozisyonda kariyer yapmaya başlayıp sonrasında istediğine switchlersin 🙏🏻
çok teşekkür ederim cevap icin. pegasusun kullandığı programlardan ve yazilim dilinden kastınız nedir acaba? hangi programlar office programları mı

• Like
Tepkiler: sunny
MS Office, AutoCAD (başlangıç seviyesi), Java ve ERP/WMS gibi programlara hâkim olmak hem OCC memurluğu hem de havacılık şirketlerinde idari personel pozisyonlarına başvururken avantaj sağlayacaktır. Şu an özellikle küçük şehirlerde yarı zamanlı YHM ilanları bulunuyor. Bu yıl yaşanan aksaklıklar nedeniyle ilan sayısının sınırlı kaldığını, önümüzdeki 1 yıl içinde daha fazla pozisyon açılacağını düşünüyorum. Bu süreçte, İngilizce seviyeniz de iyi olduğu için misafir deneyimi ve müşteri ilişkileri odaklı pozisyonlarda çalışman faydalı olabilir. Eğer doğrudan havacılık sektöründe uygun bir pozisyon bulamazsanız, bu tür deneyimler CV’nizde olumlu bir izlenim bırakır ve ileride yapacağınız başvurularda katkı sağlar

MS Office, AutoCAD (başlangıç seviyesi), Java ve ERP/WMS gibi programlara hâkim olmak hem OCC memurluğu hem de havacılık şirketlerinde idari personel pozisyonlarına başvururken avantaj sağlayacaktır. Şu an özellikle küçük şehirlerde yarı zamanlı YHM ilanları bulunuyor. Bu yıl yaşanan aksaklıklar nedeniyle ilan sayısının sınırlı kaldığını, önümüzdeki 1 yıl içinde daha fazla pozisyon açılacağını düşünüyorum. Bu süreçte, İngilizce seviyeniz de iyi olduğu için misafir deneyimi ve müşteri ilişkileri odaklı pozisyonlarda çalışman faydalı olabilir. Eğer doğrudan havacılık sektöründe uygun bir pozisyon bulamazsanız, bu tür deneyimler CV’nizde olumlu bir izlenim bırakır ve ileride yapacağınız başvurularda katkı sağlar
çok teşekkür ederim. iga'ya 10dk mesafede yaşıyorum fakat şu an malum durumlardan ötürü istihdam yok maalesef, en azından ben bulamıyorum. bu dediklerinize yönelip pozisyon aramaya devam edicem. tekrar çok teşekkürler

• Like
Tepkiler: sunny

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.