Pozisyon veya İlan Adı
havacılıkta istihdam
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
20 Şub 2026
2
0
0
Meslek
İdari
herkese merhaba iyi gunler,
ben ingilizce havacılık yönetimi bölümünü bitiriyorum fakat eğitim hayatımda pek okulla iç içe değildim, sürekli farklı işlerde calismak zorunda oldugum icin alanıma pek ilgi gösterip staj da yapamadim. ingilizcemi gayet iyi geliştirdim ama maalesef su an mezuniyetimle beraber ne yapcağımı bilmiyorum. herhangi bir iş ilanı da bulamıyorum. nasıl ilerlemeliyim hangi alanlarda iş aramalıyım farklı bir tavsiyesi olan var mı acaba ne yapabilirim bilmiyorum. iş alımları ne zaman çoğalır, hangi unvanlarda calisabilirim yardımcı olur musunuz? teşekkürler

Geçmiş oolsunn sana da cadet , atc ne varsa işte hazırlan diiğer türlü ilanlar dümen tanıdık vs Bir de mütercim tercümanlık ya da İngilizce öğretmenliği okumanı tavsiye ederim. Zaten havacılık şirketleri direkt kapar, maşallah her gelen giriyor havacılık departmanlarına. Bir de gereken niteliklere "havacılık bilgisi olan" diye yazarlar shhss.

Geçmiş oolsunn sana da cadet , atc ne varsa işte hazırlan diiğer türlü ilanlar dümen tanıdık vs Bir de mütercim tercümanlık ya da İngilizce öğretmenliği okumanı tavsiye ederim. Zaten havacılık şirketleri direkt kapar, maşallah her gelen giriyor havacılık departmanlarına. Bir de gereken niteliklere "havacılık bilgisi olan" diye yazarlar shhss.
he bi de bazıları ielts 7 sevyiesi ing kbul etmiyor 9 a çıkarmaya çalış

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.