Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Anladım teşekkür ederim :) , perşembe günü gidicem.

Sabahları iki yumurta yiyip işe gidiyorum akşam da yoğurt yiyorum, bu şekilde 3 günde 2 kilo verdim ama bundan sonra da bu kadar hızlı verebilir miyim hiç bilmiyorum maalesef
Mülakata gittiniz mi sonucunuz ne oldu acaba kilo konusunda nasıl davrandılar?Cevap verirseniz çok sevinirim

Yok kimse üzerini çıkarmamıştı, çoğu ceketle gelmişti, ceket ve ayakkabıları çıkarttırmışlardı.
Merhaba sizce boy doğru ölçüldü mü , normal çoraplar çıkarıldı mı bide uzun pantolon paçası olanlar sıvanılması veya kaldırılması istendimi

Merhaba sizce boy doğru ölçüldü mü , normal çoraplar çıkarıldı mı bide uzun pantolon paçası olanlar sıvanılması veya kaldırılması istendimi
Yok benim boyum 2 cm kısa çıktı, sadece ayakkabı ve ceket çıkarttırmışlardı paça konusunda da sıvanılmasına vs rastlamadım direkt ölçüyorlar.

• Like
Tepkiler: Hry07

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.