Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
bubbles ben de bir şey daha sorabilir miyim acabaaaa boy kilo ölçümü yapılırken kıyafetleri çıkarmamızı istiyorlar mı peki yani resmi giyinmeyeceğim ilk gün olduğu için günlük giysem kazağın kalın çıkar falan derler mi 😔

Bildiğim kadarıyla yapılmıyor, yani yapıldığını hiç görmedim ne bu forumda ne de gittiğimde. Ne zaman gideceksiniz?
Anladım teşekkür ederim :) , perşembe günü gidicem.

Sabahları iki yumurta yiyip işe gidiyorum akşam da yoğurt yiyorum, bu şekilde 3 günde 2 kilo verdim ama bundan sonra da bu kadar hızlı verebilir miyim hiç bilmiyorum maalesef

• Like
Tepkiler: winxstella
bubbles ben de bir şey daha sorabilir miyim acabaaaa boy kilo ölçümü yapılırken kıyafetleri çıkarmamızı istiyorlar mı peki yani resmi giyinmeyeceğim ilk gün olduğu için günlük giysem kazağın kalın çıkar falan derler mi 😔
Yok kimse üzerini çıkarmamıştı, çoğu ceketle gelmişti, ceket ve ayakkabıları çıkarttırmışlardı.

• Like
Tepkiler: winxstella
Pegasus yara izi kontrolü yapmıyor sadece boy kilo, ama THY’den farklı olarak boy-kiloda asla istisna yapmıyorlar 1 cm de olsa eliyorlar. Çağrıldığınızda salonda 60-70 kişi oluyor o yüzden uzuyor.
Boy kilo ölçümü nasıl oluyor acaba ten rengi çorabı vs çıkarmamız istiyorlar mı

Cevapladığınız için teşekkür ederim ben normal çorap giyecektim geri tereddüt ettim ince tenim gözüken çorap giyeyim dedim ona bile bazıları çıkarılıyor demişti
hayırr ben normal çorap giymiştim zaten resmi giymedim kurul olmadığı için çıkarmamızı istemediler:))

• Like
Tepkiler: Ozilay
hayırr ben normal çorap giymiştim zaten resmi giymedim kurul olmadığı için çıkarmamızı istemediler:))
Merhaba , boy ölçümü makinesi nasıl birşey daha önce ölçülmediğim için bilemiyorum . Çorap çıkartılmıyor demişsiniz uzun pantolon giydiyseniz onları sıvamanızı istiyorlar mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.