Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yazmaya dönmüyorlar bence arayın
Ben bugün mesaj aldım ve yarın eğitimlere başlıyorum.Tam 1 ay sonra geri dönüş yapılmış oldu.3.5 ay çok uzun süre inşallah en yakın zamanda geri dönüş alırsınız.

Ben bugün mesaj aldım ve yarın eğitimlere başlıyorum.Tam 1 ay sonra geri dönüş yapılmış oldu.3.5 ay çok uzun süre inşallah en yakın zamanda geri dönüş alırsınız.

Bende hala olumlu veya olumsuz gelecek mesajı beklemekteyim.. Siz bizim listemizdesiniz ihtiyaç oldukça dönüş yapacağız dediler fakat hiçbir haber yok. Sadece ara ara arayıp sorun dediler. Bekleyen herkese sabır diliyorum

Son durum nedir peki sizin için hangi görüşmeler oldu
Sadece bayram öncesi mülakata gittim olumlu gibiydi. Bayram sonrası mutlaka olumlu veya olumsuz mesaj atacağız dediler fakat çok uzun süreler daha cevap alamamış onu da geçtim evrak sonrası bile bekleyenleri görünce pek umudum kalmadı açıkçası.

Evet aynı şekil de oldu benim sonra işe giriş evrakları istendi teslim etmek için gittiğim de tekrar bi dr kontrol ediyor sağlık evraklarını ardından İK ya gidip bütün evrakları teslim ettim ve wp üzerinden işe başlayacağım tarihi söyleyeceklerini ilettiler ve uğurladılar.
Selam
Gelişme var mı sizin tarafınızda

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.