Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende 24 martta evrak teslimi yaptım sadece bu şekilde mi yazılmış ne zaman çağıracaklarını söylemişler mi siz ne zaman evrak vermiştinix
13 Martta verdim evrakları wp üzerinden başlangıç ile ilgili bilgi vericez dediler bekledim anca döndüler atıkları mesajda sadece tarih ve yer bilgisi var işe girişle ilgili bir kaç şey isteniyor o kadar

Yanı nedım bılemedım yedeklerde olabılırız muhtemelen yoksa alım oluyor ilanlar var buraya başladım yazanlar var çok istiyoruz ya ondan emın ol bı işe gırelım msj gelir 😂
Evrak verip sözleşme imzaladıysan yüksek ihtimalle olur işin ama ne zaman olacak bu belirsizlik zor iletişim eksikliği var biraz onlar isteyince sana ulaşıyorlar sen isteyince değil

13 Martta verdim evrakları wp üzerinden başlangıç ile ilgili bilgi vericez dediler bekledim anca döndüler atıkları mesajda sadece tarih ve yer bilgisi var işe girişle ilgili bir kaç şey isteniyor o kadar
Bende 19 martta verdım belkı banada da 19 nısanda gelır msj inşallah

Evrak verip sözleşme imzaladıysan yüksek ihtimalle olur işin ama ne zaman olacak bu belirsizlik zor iletişim eksikliği var biraz onlar isteyince sana ulaşıyorlar sen isteyince değil
İmza dediğin dr odasında bı şey imzalattılar omu acaba sonra evrakları insanlaunaklarına götür dedı ik hayırlı olsun msj bekleyın dedı

Mailden teklif formu ve servis bilgisi maili attılar mı size de evrak teslim etmeden süreci anlatırsanız çok sevinirim

Ben Bahçelievler istihdamdan mülakat yaptım watsap yoluyla ulaştılar bana gıttım yapacağımız işi gosterdıler sonra yıne bı hafta sonra tekrar watsap yoluyla evrakları şartları yazdılar 19 martta teslım edılıcektı ettim beklıyorum maille iletişim kurmadık

Mailden teklif formu ve servis bilgisi maili attılar mı size de evrak teslim etmeden süreci anlatırsanız çok sevinirim
Evet aynı şekil de oldu benim sonra işe giriş evrakları istendi teslim etmek için gittiğim de tekrar bi dr kontrol ediyor sağlık evraklarını ardından İK ya gidip bütün evrakları teslim ettim ve wp üzerinden işe başlayacağım tarihi söyleyeceklerini ilettiler ve uğurladılar.

Evet aynı şekil de oldu benim sonra işe giriş evrakları istendi teslim etmek için gittiğim de tekrar bi dr kontrol ediyor sağlık evraklarını ardından İK ya gidip bütün evrakları teslim ettim ve wp üzerinden işe başlayacağım tarihi söyleyeceklerini ilettiler ve uğurladılar.
Bız istihdam üzerinden direk ik ile görüştüğümüz için farklı sanırım watsap yolu ıle onay aldılar maaaş teklıfı için onaylıyorsanız evet yazıp şu evrak ları sağlık raporunu şugun getirin dedıler hastane ısmı verdıler anlaşmalı Demekkı grup grup evrakları ıstedıklerı tarihe görede alım yapıyor olabılırler

• Like
Tepkiler: Tmagmesh
Merhabalar bir bilgi alırsanız yazabilir misiniz bende çok merak ediyorum ne zaman çağıracaklarını çok bekleyenler olmus çünkü en kısa zamanda dönüş alırız umarım ama size bu şekilde dönüş gelince içim biraz rahatladı gibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.