Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

eva888

Üye
30 Tem 2025
77
25
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar,

Sahip olduğum dört yıldan fazla olan hizmet sektörü deneyimim THY tarafından SGK'da yazmıyor denilerek kabul edilmedi.

İşverenlerin sorumsuz davranışı, elamanına gereken değeri vermemesi sonucu hayalim olan meslekten elenmem çok üzücü.

Yarın öbür gün eğer bir mekan sahibi olursanız lütfen çalışanlarınıza gereken değeri gösterin, çünkü görüldüğü üzere seneler sonra bile hayatı etkilenebiliyor.

Umarım geri kalan herkesin hakkında hayırlısı olur.

Merhaba arkadaşlar,

Sahip olduğum dört yıldan fazla olan hizmet sektörü deneyimim THY tarafından SGK'da yazmıyor denilerek kabul edilmedi.

İşverenlerin sorumsuz davranışı, elamanına gereken değeri vermemesi sonucu hayalim olan meslekten elenmem çok üzücü.

Yarın öbür gün eğer bir mekan sahibi olursanız lütfen çalışanlarınıza gereken değeri gösterin, çünkü görüldüğü üzere seneler sonra bile hayatı etkilenebiliyor.

Geçmiş olsun, bugün hepimiz aynı durumdayız. SGK kaydım olmasına rağmen bir çok adayın olduğu gibi bende olumsuz dönüş aldım. Hakkımızda hayırlısı olur umarım.

• Like
Tepkiler: eva888
benimde neredeysen 3 yil hizmet sektörü deneyimim var sgk kisminda da bir yanlışlık yok banada olumsuz geldi neye gore geliyor anlamadım

• Like
Tepkiler: eva888
Merhaba arkadaşlar,

Hakkınızda hayırlısı olsun. Hangi aşamadaydınız acaba?

Sanırım meslek kodlarına göre eleme yapıyorlar. Meslek kodlarında direk farklı isimler olabiliyor. Örneğin resepsiyonluk yapan birinin kodu ön büro memuru yazarsa sanırım kabul etmiyorlar gibi görünüyor. Benim o şekilde. Halbuki 1400 primin 1300 ü resepsiyonluk yapmışımdır.

Sanırım meslek kodlarına göre eleme yapıyorlar. Meslek kodlarında direk farklı isimler olabiliyor. Örneğin resepsiyonluk yapan birinin kodu ön büro memuru yazarsa sanırım kabul etmiyorlar gibi görünüyor. Benim o şekilde. Halbuki 1400 primin 1300 ü resepsiyonluk yapmışımdır.
Asıl mesleğimde o da yapıldı bana. “Ofis elemanı” olarak gözüküyorum mesleğimin ilk bir buçuk yılında. El insaf. Ayıptan başka bir şey değil bu kod işi de girilmeme işi de.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.