Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Aşağıdaki linke tıklayarak sabitlenmiş konularda üyelerimizin gerçek deneyimlerini ve süreçlerinin tümünü anlattığı konuları inceleyebilirsiniz.

Yeterli gelmezse(-ki gelecektir), diğer normal konulara göz gezdirip üyelerimizin tecrübelerini okuyabilirsiniz. Emin olun, hiç istemeyeceğiniz kadar bilgi var bu sitede. :)

Birkaç arkadaş b1 falan demiş ama bence bazı sorular c1 seviyesiydi. Gramer olarak değil ama kelimeler bazı sorularda bir tık zordu bence. Genel olarak çok zor değildi özellikle girmeyen arkadaşlara tavsiyem listening tarafında biraz dikkatli dinlemeleri.
Bu tip sınavlarda sorular genelde c2/c1..a1 diye karışık sorulur tabiki c2 seviye denilebilecek sorularda vardı. Dediğim gibi benim sınavda kelime bilgisinden geldi, geçen sene girdiğimde dinlemede vardı c2 seviye. Sorular soru havuzundan geliyor ama soruların zorluğu herkese eşittir. 2 tane c2-c1 seviye, 10 tane b2-b1 seviye soru varsa birinin sınavında herkeste aynı orandadır. Süre kişiden kişiye değişir 20 dk civarında bitirdim bazı sorular üzerine düşünmeye vaktim vardı. Sürenin bitmesine 4-5 dk kala sınavdan ayrıldım, Boş bırakma yerine sürenin az kalmasıyla işaretlemeye yapın. Süre kalırsa geri dönersiniz çünkü arkadaşın dediği gibi doğru yanlışı götürmüyor ve sorular arasında ileri geri gidebiliyorsunuz.

sorular aşırı kolaydı zaman fazlasıyla yetiyor arkadaşlar geri dönüp boş bıraktığınız sorulara bakabiliyorsunuz ben 2 soruda biraz zorlandım ama genel olarak çok kolaydı acaba sınavın sonucu ne zaman açıklanıyor veyahut açıklanıyormu :)

• Like
Tepkiler: xLagertha
Ben de birazdan gireceğim telefondan girmeyi düşünüyorum. İnşallah problem olmaz bu durum :)
Telefondan girebiliyoruz. Biraz önce tamamladım. Zorlandığım sorular da vardı. Çok kolay olanlar da vardı. Uzun zamandır test çözmediğim için ne gelir sonuç bilemiyorum. Umarım isteyen herkes kazanır.

Sınav benim için çok kolay geldi, tabii elbette bazı sorular özellikle kıl yapılmış. Yanlış hatırlamıyorsam 16-17 dakika kalmıştı hepsi bittiğinde. Acaba erken bitirmek de puana bir etki ediyor mu?

Bütün herkese aynı sorular mı soruluyor bilmiyorum ama son soruda iki tane yazım hatası vardı fark eden var mı?

"Examine" kelimesi "Exemine" diye yazılmıştı, sonra galiba "Possibly" (?) yerine "Possible" yazılmış.

• Like
Tepkiler: gunes
Sınavın zorluğuna 10 üzerinden 6-7 arası not verebilirim.Ufak bir gramer tekrarı yapıp girmekte fayda var.Süre fazlasıyla yetiyor.Listening kısmı da anlaşılırdı.Biraz dikkat etmek gerek sadece.Herkese sürecinde başarılar.

• Like
Tepkiler: gunes
Sınav genel itirabiyle b1-b2 arasındaydı çok basit 3-4 tane soru mevcuttu genel itibariyle her sınavda olduğu gibi tenseler ağırlıktaydı.Sonraki aşama geçen seneki gibi online ingilizce mülakat mı olur bilginiz var mı ?

sınav esnasında cevaplar kaydediliyor yazıyodu ama yeni soru ekranı gelmedi bu yüzden tam ekrandan çıkıp yeniden girmek zorunda kaldım bu bir problem yaratır mı sizce

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.