Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
ben de aynı şekilde bekliyorum muhtemelen olumsuz mail alacağım sgk gün sayımdan dolayı inanılmaz üzgünüm ama yapabileceğim bir şey yok. Eğer mail gelirse sizlere cevaplarsanız sevinirim bu iletiyi.

Sgk da yeterli gün sayım olduğunu düşünmüyorum 896 günüm var bunun sadece 3 ayı stajyerlik yaptım geri kalanlar ise toptan satış elamanı resepsiyonistlik ve yolcu hizmetleri memurluğu neden herkes mail gelmediyse olumsuz diye nitelendiriyor hala dönüşlerin devam ettiğini söyleyenlerde var

Sgk da yeterli gün sayım olduğunu düşünmüyorum 896 günüm var bunun sadece 3 ayı stajyerlik yaptım geri kalanlar ise toptan satış elamanı resepsiyonistlik ve yolcu hizmetleri memurluğu neden herkes mail gelmediyse olumsuz diye nitelendiriyor hala dönüşlerin devam ettiğini söyleyenlerde va

Düşünmüyorum diye bir yanlış olmuş yeterli gün sayım olduğunu düşünüyorum diye yazmak istemiştim

İngilizce genel sohbet havasında geçiyor konular tamamen cevaplarınız üzerinden şekilleniyor amaç iletişim becerilerinizi ve biri ile konuşabilir seviyede olup olmadığınızı ölçmek üzerine ing elenen bir kaç kişi oldu açıkçası ben oradayken tavsiyem biraz speaking pratiği yapın eğer aktif olarak kullandığınız bir işte çalışmıyorsanız kurul mülakatında genelde cv ve daha önceki tecrübeler üzerine konuşmalar birazda kişilik özellikleri ve takım çalışması ama herhangi bir olumlu ya da olmusuz renk vermiyorlar
başvurunuz hangi aydaydı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.