Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Gecmis olsun
Take-Off Cabin (Hizmet Sektörüne Yönelik) Kadın-Erkek ilanımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

İlan koşullarında yer alan “Hizmet sektöründe 2 yıl tecrübeye sahip olmak” koşulunu karşılamadığınız görüntülenmektedir. Bu doğrultuda kriteri karşılamadığınızdan dolayı sürecimize devam edemeyeceğinizi üzülerek bildiririz.

Gecmis olsun
Take-Off Cabin (Hizmet Sektörüne Yönelik) Kadın-Erkek ilanımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

İlan koşullarında yer alan “Hizmet sektöründe 2 yıl tecrübeye sahip olmak” koşulunu karşılamadığınız görüntülenmektedir. Bu doğrultuda kriteri karşılamadığınızdan dolayı sürecimize devam edemeyeceğinizi üzülerek bildiririz.
Şartları sağlıyor muydunuz

Gecmis olsun

ben de aynı şekilde elendim 5 yıldır part time çalışıyorum devam da ediyorum 640 gün oldugu icin elendim sgk primim. başarılar sizlere.

• Like
Tepkiler: Melflyy
Daha önce farklı konularda defalarca kez söyledik, ilan şartlarına uymayan üyelerimizin ilerleyen aşamalara devam edemeyeceğini.

Çok düşük ihtimal ancak eğer ilan şartlarını karşılamanıza rağmen süreciniz sonlandırıldıysa yeniden mail atın mutlaka.

• Like
Tepkiler: Melflyy

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.