Aktif çalışırken sizi nasıl eğitime alacaklar ? Sigorta başlatmaları gerekiyorBen şuanda aktif olarak sigortalı çalışıyorum
Eğitim sürecinde bunun olumsuz bir katkısı var mı? Yoksa çalışmıyor olmak mı gerekli
Aktif çalışırken sizi nasıl eğitime alacaklar ? Sigorta başlatmaları gerekiyorBen şuanda aktif olarak sigortalı çalışıyorum
Eğitim sürecinde bunun olumsuz bir katkısı var mı? Yoksa çalışmıyor olmak mı gerekli
Eğitimde sigorta mı başlatıyorlarAktif çalışırken sizi nasıl eğitime alacaklar ? Sigorta başlatmaları gerekiyor
Sigorta başlatmadan nasıl sizi eğitime alacaklar anlamadım.Eğitim sırasında sigorta başlangıcı yapılmadığını yazmış birçok kişi.
Eğitimden 80 puan alınması şartı var ise işe giriş için o zaman sigorta yapmazlar öncesinde
Ya da öncesinde yapıyorlarsa işe giriş eğitime bağlı değil demek oluyor
Şirketlerin 2 ay deneme süreleri vardır bu süreçte elenirseniz sizi neden belirtmeksizin işten çıkarabilirler.Eğitimde sigorta mı başlatıyorlar
Eğitim 1 ay değil miDiğer şirketlerde de mi süreç bu şekilde ilerliyor ? Eğitim zamanında işe alınmış mı oluyoruz alınmamış mı ? çalışmak durumda olan birisiyim başvurularımdan yanıt gelene kadar geçici olarak işe girdim istediğim anda işten ayrılabilirim fakat sürecin ilerleme şekline anlam veremedim mülakata eğitim süreciyle ilgili tek verilen bilgi 1 hafta online eğitim 10 gün yüzyüze eğitimdi.
Mülakatta görüştüğüm hanımefendi 1 hafta online eğitim 10 gün yüzyüze eğitim olacağını söylediEğitim 1 ay değil mi
Allah razı olsun gerçekten açıklayıcı olmuş benim merak ettigim ilk yapılan sinav nasil kamera şeklinde mi yoksa online test şeklinde çözüp kapatıyor muyuz2-4 şubat arasi mesaj geldi. Online sınava girdim ne yalan söyleyeyim ales tarziydi sayısal mantikti ve zordu. İngilizce kısmı ilk 20 -25 soru a1 , 20 soru b1 son sorular anlamaya dayaliydi. 45 soru vardı 80 dk . Neyse en sonuncusu 2 soru videolu speaking kısmı.
1.tatile nereye gitmek istiyorsun ve neden gitmek istiyorsun
2. Sevdiğin yemek nedir ve yemek tarifi verirmisin.
Ondan sonra olumlu diye 10 gün sonra mesaj geldi. 13 şubat.
Ve ertesi gün online mülakata girdik.
Online mülakatta kopukluklar oluyor ve İngilizceyi anlamak çok zordu.
Tam yine 10 gün sonra aradılar kazandiniz evrakları teslim edin diye. İnşallah isteyen herkese nasip olur.
Bende sınava girdim İngilizce test kısmı gayet iyi geçti genel yetenekte şöylr böyle diyebilirim ama speaking kısmında 20 saniyede toparlarken çok heyecanlandım ve yarım yamalak cevaplar verdim çok iyi geçmedi yani oda süre sıkıntısından dolayı çok fazla etkisi oluyormu acaba bir sonraki mülakata hak kazanmamda?2-4 şubat arasi mesaj geldi. Online sınava girdim ne yalan söyleyeyim ales tarziydi sayısal mantikti ve zordu. İngilizce kısmı ilk 20 -25 soru a1 , 20 soru b1 son sorular anlamaya dayaliydi. 45 soru vardı 80 dk . Neyse en sonuncusu 2 soru videolu speaking kısmı.
1.tatile nereye gitmek istiyorsun ve neden gitmek istiyorsun
2. Sevdiğin yemek nedir ve yemek tarifi verirmisin.
Ondan sonra olumlu diye 10 gün sonra mesaj geldi. 13 şubat.
Ve ertesi gün online mülakata girdik.
Online mülakatta kopukluklar oluyor ve İngilizceyi anlamak çok zordu.
Tam yine 10 gün sonra aradılar kazandiniz evrakları teslim edin diye. İnşallah isteyen herkese nasip olur.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.