HAVAŞ Havaş Yolcu Hizmetleri Alımı

• Konbuyu başlatan ilkveson
  • Başlangıç tarihi
I

ilkveson

HavaPersonel.Com
2-4 şubat arasi mesaj geldi. Online sınava girdim ne yalan söyleyeyim ales tarziydi sayısal mantikti ve zordu. İngilizce kısmı ilk 20 -25 soru a1 , 20 soru b1 son sorular anlamaya dayaliydi. 45 soru vardı 80 dk . Neyse en sonuncusu 2 soru videolu speaking kısmı.
1.tatile nereye gitmek istiyorsun ve neden gitmek istiyorsun
2. Sevdiğin yemek nedir ve yemek tarifi verirmisin.
Ondan sonra olumlu diye 10 gün sonra mesaj geldi. 13 şubat.
Ve ertesi gün online mülakata girdik.
Online mülakatta kopukluklar oluyor ve İngilizceyi anlamak çok zordu.
Tam yine 10 gün sonra aradılar kazandiniz evrakları teslim edin diye. İnşallah isteyen herkese nasip olur.

admin

admin

Admin
Moderatör
Bilgilendirme için çok teşekkürler 🙏

L

lisbonira

HavaPersonel.Com
Havaş Milas Bodrum için ben de başvuruda bulunmuştum bir aracı vasıtasıyla geri dönüş sağlandı sınava girmediğim ile alakalı bana mail gelmedi onlarda gönderdik diyor her yeri kontrol ettim, sitede aynı mailim var bu sorunu nasıl çözebilirim, başka bir yer hizmeti şirketi aynı siteden bana mülakat maili göndermişti fikir verebilir misiniz bu konuyu nasıl halledebilirim.

M

Merve1

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Havaş için başvuruma hiç dönmüyorlar neden olabilir ön yazı vs de yazıyorum

P

Pumpkin

HavaPersonel.Com
2-4 şubat arasi mesaj geldi. Online sınava girdim ne yalan söyleyeyim ales tarziydi sayısal mantikti ve zordu. İngilizce kısmı ilk 20 -25 soru a1 , 20 soru b1 son sorular anlamaya dayaliydi. 45 soru vardı 80 dk . Neyse en sonuncusu 2 soru videolu speaking kısmı.
1.tatile nereye gitmek istiyorsun ve neden gitmek istiyorsun
2. Sevdiğin yemek nedir ve yemek tarifi verirmisin.
Ondan sonra olumlu diye 10 gün sonra mesaj geldi. 13 şubat.
Ve ertesi gün online mülakata girdik.
Online mülakatta kopukluklar oluyor ve İngilizceyi anlamak çok zordu.
Tam yine 10 gün sonra aradılar kazandiniz evrakları teslim edin diye. İnşallah isteyen herkese nasip olur.
Online sınav ve mulakat sonrasında ki mülakatta neler soruyorlar bilgi verebilir misiniz?

P

Personal

Mülakat sonrası dönüşler ortalama kaç gün içerisinde oluyor bilginiz var mı arkadaşlar

N

nonflying

Havaşın yakın zamanda sınavına giren var mı sondaki speaking kısmında neler sormuşlardı

A

Airbus

HavaPersonel.Com
Benide online mülakata davet ettiler gidişat hakında bilgisi olan varmı ingilizcemi yoksa türkçemi gerçekleşicek ?

P

Personal

Önce Türkçe sonrasında İngilizce çok kasmıyorlar sıradan mülakat soruları
Benide online mülakata davet ettiler gidişat hakında bilgisi olan varmı ingilizcemi yoksa türkçemi gerçekleşicek ?

Y

yaseko

HavaPersonel.Com
Önce Türkçe sonrasında İngilizce çok kasmıyorlar sıradan mülakat soruları
Merhaba, size olumlu sonuç aldınız mı bir de İngilizceniz nasıl, sorular hakkında da spesifik örnek verir misiniz teşekkürler

P

Personal

İngilizce seviyem YDS C seviye , önce ki iş deneyimleri hangi okuldan mezun olduğunuz gibi sorulardı bireysel kendini tanıtma gibi düşünün genel sorular yoktu a2 veya B1 seviye ingilizceniz varsa rahat geçersiniz
Merhaba, size olumlu sonuç aldınız mı bir de İngilizceniz nasıl, sorular hakkında da spesifik örnek verir misiniz teşekkürler

Y

yaseko

HavaPersonel.Com
Online mülakat sonrası dönüş alabildiniz mi ve mülakat süreniz kaç dakika sürdü acaba

Konuyu okuyanlar;