Teşekkür ederim 🙏 online mülakattan sonra başka mülakat var mı? Bir de eğitim sürecinden sonra olumsuz olma gibi bi durum var mı biliyor musunuz?

Teşekkür ederim 🙏 online mülakattan sonra başka mülakat var mı? Bir de eğitim sürecinden sonra olumsuz olma gibi bi durum var mı biliyor musunuz?
Online mulakattan sonra başka bir mulakat yok fakat eğer olumlu olur ise eğitim sonunda yapilan sinavda 80 ve üzeri bir puan istendigini söylediler bana mulakatta

Tgs veya diğer yerlerde bu tür şartlar yok direk iş başı yapılıyor burası ise muamma ya alırlar ya almazlar çok tuhaf bi sistem
Yanlış biliyorsunuz var olmaz olur mu thy kabinde bile var eğitimden sonra herzaman sınav vardır

Önline mülakat sonrasında 10.günde doktor muayesine çağrıldım.Bu platformda bir arkadaşımız eğitimlerin sonunda sınavlara gireceğimizi ve işe alımın sınav sonucuna bağlı gerçekleşeceğini yazmış.Mülakatta bununla ilgili bir bilgi edinmedim ama bu konu hakkında bilgisi olan var ise paylaşabilir misiniz?

Önline mülakat sonrasında 10.günde doktor muayesine çağrıldım.Bu platformda bir arkadaşımız eğitimlerin sonunda sınavlara gireceğimizi ve işe alımın sınav sonucuna bağlı gerçekleşeceğini yazmış.Mülakatta bununla ilgili bir bilgi edinmedim ama bu konu hakkında bilgisi olan var ise paylaşabilir misiniz?
Evet sinav var 80 taban puan olmak uzere gecmeniz lazim

Ben şuanda aktif olarak sigortalı çalışıyorum
Eğitim sürecinde bunun olumsuz bir katkısı var mı? Yoksa çalışmıyor olmak mı gerekli

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.