Herkese Selam Umarım süreçte olan tüm arkadaşlarımla istediğimiz pozisyona kabul ediliriz. Allah yardimcimiz olsun. Ben de online ingilizce mulakatı sonrasinda 28 Mayıs Salı (DÜN) günü kurul mulakatı icin mail aldım. Iyi geçmisti herhangi bir sorun yaşamadım. Akıcı ve sürükleyici bir mulakat süreci oldu. 15 dakika Türkçe 10 dakika kadar ingilizce olarak devam etti diyebilirim. Olumlu olursa sonraki süreçten bahsetti. Egitim sureci 3-4 hafta surebilirmiş ve bir ucret almayacakmisiz. Sadece servis ve yemek bu surecte karsilanacakmis. Multinet ile bir yemek kartları varmıs 6500 tl butceli. Bana mülakatta maas beklentimi kendimi tanitmami, daha onceki is tecrübelerimde calisirken sorun yasayio yasamadigimi, ve mulakatin isleyisine ve gidisatina gore farkli sorular olabiliyor. Ornegin bana o an nereden katildigimi sordular 😅 Yer olarak. Daha baya genç olduğumu soylediler bunu iltifat olarak kabul ediyorum 😅😅. Hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah sizlerle birlikte atlaticagiz bu sureci.

Herkese Selam Umarım süreçte olan tüm arkadaşlarımla istediğimiz pozisyona kabul ediliriz. Allah yardimcimiz olsun. Ben de online ingilizce mulakatı sonrasinda 28 Mayıs Salı (DÜN) günü kurul mulakatı icin mail aldım. Iyi geçmisti herhangi bir sorun yaşamadım. Akıcı ve sürükleyici bir mulakat süreci oldu. 15 dakika Türkçe 10 dakika kadar ingilizce olarak devam etti diyebilirim. Olumlu olursa sonraki süreçten bahsetti. Egitim sureci 3-4 hafta surebilirmiş ve bir ucret almayacakmisiz. Sadece servis ve yemek bu surecte karsilanacakmis. Multinet ile bir yemek kartları varmıs 6500 tl butceli. Bana mülakatta maas beklentimi kendimi tanitmami, daha onceki is tecrübelerimde calisirken sorun yasayio yasamadigimi, ve mulakatin isleyisine ve gidisatina gore farkli sorular olabiliyor. Ornegin bana o an nereden katildigimi sordular 😅 Yer olarak. Daha baya genç olduğumu soylediler bunu iltifat olarak kabul ediyorum 😅😅. Hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah sizlerle birlikte atlaticagiz bu sureci.

Kadro durumu nasıl oluyor peki var mı

Kadro durumu nasıl oluyor peki var mı
Bu konuda bir bilgi vermediler bana. Şahsen kendimde hiç duymadım. Bir de ben harekat pozisyonu istiyordum aslında. Mulakat sonunda hangisine alim yapildigini sordum ve suan yhm icin mulakat yaptiklarini soylediler. Siz sanirim harekat istiyordunuz olumsuz olursa yhm de calismak istemiyor musunuz dedi. Bende hayir tabiki isterim sadece Oncelik olarak calismak istedigim pozisyonun o oldugunu yhm de de calisabilecegimi soyledim

Bu konuda bir bilgi vermediler bana. Şahsen kendimde hiç duymadım. Bir de ben harekat pozisyonu istiyordum aslında. Mulakat sonunda hangisine alim yapildigini sordum ve suan yhm icin mulakat yaptiklarini soylediler. Siz sanirim harekat istiyordunuz olumsuz olursa yhm de calismak istemiyor musunuz dedi. Bende hayir tabiki isterim sadece Oncelik olarak calismak istedigim pozisyonun o oldugunu yhm de de calisabilecegimi soyledim
Olumlu olması için mülakatın hatasız olması mı gerekiyor

2-4 şubat arasi mesaj geldi. Online sınava girdim ne yalan söyleyeyim ales tarziydi sayısal mantikti ve zordu. İngilizce kısmı ilk 20 -25 soru a1 , 20 soru b1 son sorular anlamaya dayaliydi. 45 soru vardı 80 dk . Neyse en sonuncusu 2 soru videolu speaking kısmı.
1.tatile nereye gitmek istiyorsun ve neden gitmek istiyorsun
2. Sevdiğin yemek nedir ve yemek tarifi verirmisin.
Ondan sonra olumlu diye 10 gün sonra mesaj geldi. 13 şubat.
Ve ertesi gün online mülakata girdik.
Online mülakatta kopukluklar oluyor ve İngilizceyi anlamak çok zordu.
Tam yine 10 gün sonra aradılar kazandiniz evrakları teslim edin diye. İnşallah isteyen herkese nasip olur.
Merhaba ben de dün girdim online mülakata güzel geçti ama biraz heyecanlandım tedirginim sizce sonucum nasıl gelir ? Hatasız bir mülakat mı istiyorlar ve ne kadar maaş alıyor yhm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.