Aradılar mı? Eğitime başlayabildiniz mi? Bir de online mülakatta neler soruldu?21 martta eğitim başlayacağını öğrendim ve ben aranmadım hala, olmadı galiba
Aradılar mı? Eğitime başlayabildiniz mi? Bir de online mülakatta neler soruldu?21 martta eğitim başlayacağını öğrendim ve ben aranmadım hala, olmadı galiba
Merhaba ben de online sınavdan sonra bugün mülakat için sms aldım . Online sınavda ne soruyorlar nasıl ilerliyor süreç? Daha sonra yüzyüze mülakat oluyor mu yine ? Bilgilendirebilir misiniz lütfen2-4 şubat arasi mesaj geldi. Online sınava girdim ne yalan söyleyeyim ales tarziydi sayısal mantikti ve zordu. İngilizce kısmı ilk 20 -25 soru a1 , 20 soru b1 son sorular anlamaya dayaliydi. 45 soru vardı 80 dk . Neyse en sonuncusu 2 soru videolu speaking kısmı.
1.tatile nereye gitmek istiyorsun ve neden gitmek istiyorsun
2. Sevdiğin yemek nedir ve yemek tarifi verirmisin.
Ondan sonra olumlu diye 10 gün sonra mesaj geldi. 13 şubat.
Ve ertesi gün online mülakata girdik.
Online mülakatta kopukluklar oluyor ve İngilizceyi anlamak çok zordu.
Tam yine 10 gün sonra aradılar kazandiniz evrakları teslim edin diye. İnşallah isteyen herkese nasip olur.
Merhaba online mülakatınız nasıl geçti bende girdim bugünMerhaba ben de online sınavdan sonra bugün mülakat için sms aldım . Online sınavda ne soruyorlar nasıl ilerliyor süreç? Daha sonra yüzyüze mülakat oluyor mu yine ? Bilgilendirebilir misiniz lütfen
Sizin mülakatınız nasıl geçti bende gireceğim de ne sordularMerhaba online mülakatınız nasıl geçti bende girdim bugün
20 dakika Türkçe olarak sohbet havasında geçti 5 dakikada İngilizce genel olarak kötü sayılmazdı ama bilmiyorum umarım olur sizde başarılar diliyorumSizin mülakatınız nasıl geçti bende gireceğim de ne sordular
İngilizce olarak ne sordular peki20 dakika Türkçe olarak sohbet havasında geçti 5 dakikada İngilizce genel olarak kötü sayılmazdı ama bilmiyorum umarım olur sizde başarılar diliyorum
Ne yemek yapmayı seversin en son hangi diziyi izledin vs siz ne zaman gireceksiniz ?İngilizce olarak ne sordular peki
Bu arada eğer girmediysen ve yeni gireceksem eğitimlerin ne zaman başlayacağını sorar mısın ben sormayı unuttumİngilizce olarak ne sordular peki
Yarın gireceğim sorarım tabikiBu arada eğer girmediysen ve yeni gireceksem eğitimlerin ne zaman başlayacağını sorar mısın ben sormayı unuttum
Maaş ikramiye vs çalışma şartları hakkında neler biliyorsunuzBu arada eğer girmediysen ve yeni gireceksem eğitimlerin ne zaman başlayacağını sorar mısın ben sormayı unuttum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.