Bir şeyi merak ediyorum, havaş yer hizmetleri memurluğu için mülakattan sonra kısa süre içinde dönüş yapıyor mu hemen

Merhaba bugün beni sabit numaradan bir kere aradılar fakat ben yetişemedim açmaya geri döndüğümde operatör havaş olduğunu söyledi fakat operatörün yönlendirmesiyle birileriyle konuştum fakat kimin aradığı bilinmiyor admin bu ne demek sizce? Tekrar aranır mıyım

Tekrar aranırsınız. Mail veya sms almadınız mı iyi kontrol edin.
Admin merhaba kendilerine mail attım ve adres kontrolü için aradıklarını cevapladılar ve mülakatta adres bilgisi vermiştim oradan bilgiyi aldık dendi, bu olumlu olduğu anlamına mı geliyor? :)

Admin merhaba kendilerine mail attım ve adres kontrolü için aradıklarını cevapladılar ve mülakatta adres bilgisi vermiştim oradan bilgiyi aldık dendi, bu olumlu olduğu anlamına mı geliyor? :)
Muhtemelen evet. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.