ben de 29 nisanda girdim. eğer bana bu hafta içinde dönüş yapmazlarsa sanırım umudu keseceğim
Ben dahi umudu kestikten sonra aldım mesajı ki 5 sene kesintisiz bir havacılık sektöründe yer hizmetleri geçmişi olmama rağmen. En kestiğim an geldi haberi desem yeridir yani. Umarım size de güzel haber gelir. Haricinde Çelebi'nin ilanına başvuru yaptınız mı?

Ben dahi umudu kestikten sonra aldım mesajı ki 5 sene kesintisiz bir havacılık sektöründe yer hizmetleri geçmişi olmama rağmen. En kestiğim an geldi haberi desem yeridir yani. Umarım size de güzel haber gelir. Haricinde Çelebi'nin ilanına başvuru yaptınız mı?
çelebi'ye de başvuru yaptım. eski çalışanıyım diye pek oralı olmuyorlar sanırım. bugün de havaştan dönüş yaptılar. olumsuz olarak değerlendirmişler... sağlık olsun ne diyeyim.

çelebi'ye de başvuru yaptım. eski çalışanıyım diye pek oralı olmuyorlar sanırım. bugün de havaştan dönüş yaptılar. olumsuz olarak değerlendirmişler... sağlık olsun ne diyeyim.
Anladım. Sizin adınıza üzüldüm. Umarım yakın zamanda kariyeriniz için daha güzel fırsatlar çıkar karşınıza.

Anladım. Sizin adınıza üzüldüm. Umarım yakın zamanda kariyeriniz için daha güzel fırsatlar çıkar karşınıza.
Merhabalar Bende 28 Mayıs Salı günü online mülakata girdim. Simdi dönüş bekliyorum gerçekten stresli bir süreç. Ben büyükçekmece merkez de ikamet ediyorum. Bu nokta servis guzegahinda mi bilginiz var mi ? Ek olarak egitim sureci hakkinda bilgi verirseniz cok mutlu olurum. Son olarak barekat memuru ve yhm arasında maas farkı var mı bu konuda varsa bilginiz aktarirsaniz memnun olurum

Merhabalar, bugün dönüş yapıldı bana. İş başı sağlık muayenesi için SMS ile. Sizlere bir dönüş yapılmadı mı hala? Çünkü cevapladığım mesajınızın saatlerinde sms geldi bana
Merhaba , iş başı sms öncesi aranarak adres teyiti alındı mı sizden ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.