Evet biliyorum fakat eğitmenler bayramda çalışmayabilir.Kendi fikrim bu benim tabiki belkide çalışabilirlerdir
Evet haklısın olabilir. Ama o seviyeye gelebilmemz için öncelikle olumlu veya olumsuz bir dönüş almamız lazım. En azından derler ki evet görüşmemiz olumlu geçti ama eğitimlerimiz bayramdan sonra başlayacak o zamana kadar işte evrak teslim falan olur diye. Ben valla artık düşünmekten stres sahibi oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

bende çok düşünüyorum dün rüyamda olumlu mail aldığımı gördüm rüyalarımın tersi çıkıyor genelde 😂😂

Arkadaşlar bana şimdi mail geldi sürecimiz henüz sonlanmamış olup bu hafta bitimi ya da diğer hafta mesaj yolu ile iletilecektir yazmış Personel memuru hanım efendi.

• Like
Tepkiler: Hayirlisiins
Arkadaşlar maile bu hafta bitimi yada gelecek hafta içerisinde sms yoluyla iletilecektir diye yanıt verdiler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.