Aramızdan hiç insan kaynaklarına konu ile alakalı mail atan oldu mu? Belirsizlik can sıkıcı bir durum. Mail atan ve dönüş alan olduysa birbirimizi haberdar edelim

Yani mülakatta bizim hızlı bir şekilde 1-2 haftaya eğitim sürecini başlatmamız gerekiyor dediler. Bu durumdayken adaylara olumlu olumsuz diye 1 hafta geçmesine rağmen dönülmemesi biraz ilginç geliyor açıkçası

Aramızdan hiç insan kaynaklarına konu ile alakalı mail atan oldu mu? Belirsizlik can sıkıcı bir durum. Mail atan ve dönüş alan olduysa birbirimizi haberdar edelim
Ben 27mayısta online mülakata girdim fakat sonrasında dönüş yapmadılar daha sonra mail de attım ik ya ama yine dönüş yapamadılar niye bu kadar bekletiyorlar bende anlamadım 10gün oldu nerdeyse

• Like
Tepkiler: Hayirlisiins
Ben 27mayısta online mülakata girdim fakat sonrasında dönüş yapmadılar daha sonra mail de attım ik ya ama yine dönüş yapamadılar niye bu kadar bekletiyorlar bende anlamadım 10gün oldu nerdeyse
Buradan okuduğum kadarıyla 30 Mayıs’a kadar mülakatlar yapıldı diye biliyorum hadi cuma günü çok erken olur dönüş yapılmayabilir ama bu hafta başından beri dönüş yapılabilirdi diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: flora
Yani mülakatta bizim hızlı bir şekilde 1-2 haftaya eğitim sürecini başlatmamız gerekiyor dediler. Bu durumdayken adaylara olumlu olumsuz diye 1 hafta geçmesine rağmen dönülmemesi biraz ilginç geliyor açıkçası
bence de saçma biraz ama eğitim sürecini ertlemiş olabilirler bayramdan dolayı ve belki temmuz ayında başlatmayı düşünüyorlardır o yüzden bizi de bu kadar bekletiyorlardır.

Buradan okuduğum kadarıyla 30 Mayıs’a kadar mülakatlar yapıldı diye biliyorum hadi cuma günü çok erken olur dönüş yapılmayabilir ama bu hafta başından beri dönüş yapılabilirdi diye düşünüyorum.
evet ama dediğim sebebplerden dolayı ertelemiş olabilirler fakat yinede bizlere haber verilmesi gerekiyor çünkü benim görüştüğüm başka şirketlerde var havaşı bekliyorum ama biraz daha uzarsa diğer şirketlerden birini tercih etmem gerekecek

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.